Gigi Becali, interesat să preia o echipă care se bate la titlu după ce vinde FCSB. ”Vreau campionatul sezonul acesta”

Andrei Cezar, Cosmin Chelu 18.11.2021, 13:11
Gigi Becali, interesat să preia o echipă care se bate la titlu după ce vinde FCSB. ”Vreau campionatul sezonul acesta”

Gigi Becali nu glumește când spune că vinde FCSB. Latifundiarul a recunoscut că își dorește să preia o altă formație din Liga 1 care se bate la titlu, după ce suporterii roș-albaștrilor și noii finanțatori îi vor cumpăra echipa.

Gigi Becali vinde FCSB și pleacă la o altă echipă care se bate la titlu

Gigi Becali este mai hotărât ca niciodată să o vândă pe FCSB și să meargă la o altă formație din Liga 1. Suporterii roș-albaștrilor sunt așteptați cu 10 milioane de euro, bani în schimbul cărora vor primi echipa, dar fără cei mai importanți jucători. Astfel, omul de afaceri își face planuri pentru viitor.

Mai întâi a apărut varianta Academica Clinceni, formație clasată pe ultimul loc în Campionatul României, însă Gigi Becali și-a schimbat între timp planurile. Miliardarul este hotărât să preia o altă formație din Liga 1 cu care să se bată la campionat încă din primul an.

Nu mă mut la Clinceni. Păi, eu vreau să iau campionatul sezonul acesta. Mă duc la o echipă clasată între primele 6. Ce, nu e bine la Voluntari? Ați văzut că echipa merge bine”, a spus Becali, pentru digisport.ro.

FC Voluntari, aflată pe locul 6 în clasament, aparține de primăria orașului cu același nume, condusă de finul lui Gigi Becali, Florentin Pandele. Un alt avantaj al preluării acestei echipe ar fi faptul că Voluntari se află chiar lângă București.

Becali nu este interesat de Academica Clinceni, chiar dacă se înțelege foarte bine și cu primarul de acolo. Latifundiarul este dornic să investească numai la cluburi aflate în Top 6 și ia în calcul inclusiv o asociere cu FC Botoșani, aflată pe locul 4 în acest moment.

Și la Botoșani mă pot duce. Nu a spus Valeriu Iftime că vrea să vândă clubul?. Una din astea voi alege, nu mă duc eu în altă parte”, a mai spus Gigi Becali.

Gheorghe Mustață a găsit posibili investitori pentru FCSB

Gigi Becali și liderul Peluzei Nord au purtat discuții în ultimele zile, privind tranzacționarea clubului FCSB. Patrobul roș-albaștrilor a solicitat 10 milioane de euro în schimbul echipei, iar Gheorghe Mustață susține că a găsit oamenii dispuși să plătească această sumă. Aceștia au însă și niște condiții pe care Becali ar trebui să le îndeplinească.

Deja e vorbit cu cineva și avem de unde să luăm juniori. Dar, Gigi ne-a zis că vrea să ne lase și vreo șase jucători, acum să vedem… Am discutat apoi și cu cei care vin să ne ajute cu banii, iar oamenii ne-au spus clar ce condiții să îi transmitem lui Gigi Becali din partea lor.

Vrem o hârtie scrisă de la el, iar asta cât mai repede, nu vorbe sau declarații prin presă, prin care se angajează că ne vinde clubul pe zece milioane de euro plus patru lucruri importante pe care le vrem trecute în acel document. Dorim să fie trecute în scris următoarele chestiuni: cedarea echipei pe societatea respectivă, cedarea palmaresului, coeficientul UEFA și locul de Liga 1.

Dacă, Gigi Becali face aceste lucruri, vă garantez că în 90 de zile are toți banii în cont”, a declarat Mustață pentru prosport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe