Arogantă în timpul meciului, Danielle Collins a lăudat-o pe Simona Halep după ce a învins-o. „O admir cu adevărat. Este necruțătoare”

Sorin Barbu 12.05.2022, 16:17
Arogantă în timpul meciului, Danielle Collins a lăudat-o pe Simona Halep după ce a învins-o. „O admir cu adevărat. Este necruțătoare”

Simona Halep a pierdut în turul doi la Roma, după meci care a durat două ore și două minute. Sportiva din România a fost învinsă de Danielle Collins, locul 9 WTA. Sportiva din SUA a fost destul de arogantă în timpul partidei și a făcut gesturi ironice, dar la conferința de presă și-a lăudat rivala.

Simona Halep, lăudată de Danielle Collins

Specialiștii vedeau multe lucruri bune după ce Simona Halep a început să lucreze cu antrenorul Patrick Mouratoglou. Spuneau că sportiva din România are mai mult curaj și că a început să vadă jocul mai bine și mai clar.

Duelul cu Danielle Collins a arătat că aprecierile au fost prea optimiste. Halep a pierdut în două seturi în care a luptat admirabil, dar a și greșit foarte mult, oferindu-i adversarei multe oportunități.

Jucătoarea din SUA a avut o atitudine arogantă în timpul confruntării. A țipat ostentativ după ce i-au ieșit câteva lovituri și la un moment dat a suflat în rachetă ca în țeava unei arme, după modelul din filmele cu Florin Piersic.

„Halep este dublă campioană de Grand Slam și fostă ocupantă a locului 1 WTA și totuși a rămas modestă” sau „Și mie mi s-a părut foarte arogantă! A fost o lipsă de respect la adresa Simonei!”, au fost câteva dintre zecile de mesajele critice apărute pe rețelele sociale.

La final, Danielle Collins a lăudat-o pe jucătoarea noastră.

„Pe Simona o admir cu adevărat în calitate de adversară, de mult timp! Îi cunosc foarte bine jocul deoarece am urmărit multe dintre meciurile ei. Trebuia să ies și să joc foarte agresiv, dar și să fiu consistentă, pentru că ea este necruțătoare, returnează totul. Trebuia doar să am răbdare”, a spus Danielle Collins, care se va duela cu Amanda Anisimova în optimi la Roma.

Jurnaliștii prezenți la meci au subliniat că Halep nu a fost deloc în zi bună. Jucătoarea din Constanța a fost foarte nervoasă și și-a dat cu racheta în cap, dar și s-a certat cu arbitrul care a condus partida.

Urmăriți Impact.ro și pe