Aroganța făcută de Andrew Tate în fața unui polițist, în închisoare. „Știam că se uită la mine”

Mihnea Tălău 12.01.2023, 12:44
Aroganța făcută de Andrew Tate în fața unui polițist, în închisoare. „Știam că se uită la mine”

În urma unei decizii a Tribunalului București, frații Andrew și Tristan Tate se află după gratii, ei fiind arestați preventiv pe 29 decembrie pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. El a mai fost arestat și în Anglia, fapt cu care a ajuns să se mândrească.

Cum a fost ”umilit un ofițer de poliție gras și arogant”

Pentru Andrew Tate arestul este ceva obișnuit. El a mai  fost închis pentru scurt timp în Anglia și a povestit cum au decurs cele 23 de ore în care a fost în celulă. Într-un clip postat de el cu câteva luni în urmă, a povestit cum și-a petrecut timpul în spatele gratiilor. Acest video s-a viralizat, peste 1,5 milioane de oameni urmărind ”aventura” britanicului.

”Cele mai multe flotări pe care le-am făcut vreodată au fost într-o celulă din Stevenage. Tipul care ne verifica era un ofițer de poliție gras și arogant. I-am spus că nu ar fi trebuit să fiu închis pentru că nu sunt vinovat. Mi-a răspuns: `Știi, noi nu prea greșim`. Am văzut că eram filmat și el se uita pe camere, în spate.

Mi-au dat cea mai proastă carte pe care am citit-o vreodată. Așa că citeam 3 pagini, făceam 50 de flotări, 3 pagini, 50 de flotări… După vreo oră, polițistul gras a venit la mine și m-a batjocorit: `O, Iron Man`.

Știam că se uită și că e invidios, așa că trebuia să continui cu flotările. După vreo 3 ore, îmi simțeam brațele ca fiind de jeleu, dar știam că nu trebuie să mă opresc. Am stat acolo 23 de ore, vreo 6-7 le-am dormit, iar în restul timpului: 3 pagini, 50 de flotări, uitându-mă la camere”, a spus Andrew Tate, potrivit digisport.ro.

Andrew si Tristan Tate
Andrew si Tristan Tate

Sechestru pe averea fraților britanici

Procurorii au pus sub sechestru pe 15 maşini de lux şi zece case şi terenuri deţinute în România de cei doi frați. Pe lista mașinilor de lux ridicate de DIICOT de la fraţii Tate se numără trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un autoturism Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci maşini Mercedes.

De asemenea, a fost pus sechestru și pe alte bunuri, precum ceasuri de lux.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...