Andrew și Tristan Tate rămân în arest. Scuza invocată de avocatul celor doi pentru a-i scăpa de reținere nu i-a convins pe judecători

Badea Violeta 10.01.2023, 22:26
Andrew și Tristan Tate rămân în arest. Scuza invocată de avocatul celor doi pentru a-i scăpa de reținere nu i-a convins pe judecători

Vești proaste pentru Andrew și Tristan Tate! Cei doi frați vor rămâne după gratii. Curtea de Apel Bucuresti le-a respins contestația în urmă cu scurtă vreme. Scuza invocată de Constantin Eugen Vidineac, avocatul celor doi indivizi, pentru a-i scăpa de reținere nu i-a convins pe judecători!

Frații Tate rămân după gratii

Andrew și Tristan Tate vor rămâne în închisoare, după ce Curtea de Apel Bucuresti le-a respins marți, 10 ianuarie, toate contestaţiile depuse de avocați.

În luna decembrie a anului trecut, frații Tate au fost ridicați de către oamenii legii și reținuți pentru 30 de zile, fiind acuzați de trafic de persoane și viol.

Mai mult decât atât, de curând, DIICOT a transmis că autorismele de lux și imobilele deținute de cei doi indivizi vor fi puse sub sechestru. Andrew și Tristan Tate neagă acuzaţiile care li se aduc şi spun că-şi vor apăra reputaţia prin toate mijloacele, însă, momentan, judecătorii de la Curtea de Apel București par de neclintit.

„Respinge ca nefondate contestațiile formulate de Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Radu Alexandra Luana și Naghel Georgiana (…). Definitivă”, se arată în minuta CAB.

Citește și Motivul pentru care frații Tate trebuie să rămână în arest. De ce îi consideră judecătorii periculoși pentru ordinea publică!

Andrew și Tristan Tate

Noi stenograme în dosarul fraților Tate

De curând, noi stenograme au ieșit la iveală în dosarul fraților Tate. Acestea indică foarte clar cum își forțau Andrew și Tristan Tate victimele să facă bani.

„R. L.: Aveți liber în seara asta să dormiți. Nu frecați menta!

R. L: Ca să fiți odihnite mâine, sâmbăta.

R. L: Și duminica pentru weekend.

N.G.: Deci clar nu se mai pune problema de recuperat.

P. I.: Adică?

P. I.: Dar nu am zis că nu intru azi deloc.

N.G.: Păi cât mai aveai tu de recuperat până acum?

N.G.: I. Nu mă lua cu vrăjeala, că azi nu ai făcut nimic.

ANDREW TATE: I-ai spus târfei celei noi că faci o grămadă de bani?

R. L: Vezi ca ne-am împărțit pe Only.

R. L: G. o ia pe O.

R. L: Eu pe tine.

R. L: Poate nu asculți, că te omor.

R. L: Dacă nu facem bani.

N.G.: Să îți dai un pumn în gură până ajung eu că după îți mai dau eu 10, leneșă incurabilă ce ești.

N.G.: Te rup când ajung acolo.

P. I.: Ce am făcut?

N.G.: Ai o oră și 10 minute la dispoziție să dispari.

P. I.: Dar ce am făcut??

N.G.: Mai bine zis ce nu ai făcut ieri decât o oră.

N.G.: Ai 20% scăzut, ai patru zile de când nu ai postat.

R. L: Aștept banii pe ieri.

N.G.: Păi dacă se uită Andrew să vadă dacă ai postat TikTokuri nu vei avea timp nici să îți faci bagajul, zbori de la balcon direct.”

Citește și Ținuta cu care avocatul fraților Tate a atras toate privirile la proces. Constantin Eugen Vidineac are o pasiune pentru piesele vestimentare de firmă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...