Are 14 ani și i-a fost oferită o mică avere. Pentru ce i s-au făcut propuneri de mii de euro

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 15.10.2021, 18:42

O adolescentă în vârstă de 14 ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a uimit întreaga lume cu talentul ei. De plictiseală, după ce a izbucnit pandemia de coronavirus, ea s-a dedicat unui hobby datorită căruia în prezent primește propuneri de zeci de mii de euro.

O mică avere la 14 ani, dintr-un hobby

Adolescenta, Makenzy Beard, locuiește în orașul Swansea din Țara Galilor, a încasat deja o mică avere, iar conform unor specialiști, ea ar mai putea încasa zeci de mii de euro dacă va continua să se dedice hobby-ului ei.

Makenzy Beard s-a apucat de pictură în timpul liber, după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Portretul pe care i l-a făcut vecinului ei, un fermier, a devenit viral după ce l-a publicat pe rețelele de socializare.

Apoi, mai multe lucrări ale ei au fost expuse la o galerie de artă din Cardiff. Specialiști sau pasionați de artă din Orientul Mijlociu, Statele Unite ale Americii și Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și-au exprimat interesul pentru picturile ei.

Are 14 ani si i-a fost oferita o mica avere. Pentru ce i s-au facut propuneri de mii de euro
Artista Makenzy Beard

Cu ce a impresionat adolescenta

Reprezentanții galeriei de artă Blackwater la care au fost expuse lucrări ale adolescentei au transmis că trei dintre acestea s-au vândut deja și că unul dintre cumpărători a oferit chiar peste 11.800 de euro, potrivit bbc.com.

”Cred că oricine poate fi un bun artist specializat în portrete, dar e nevoie de un adevărat talent pentru a exprima personalitatea unui om, sufletul lui, prin pictură. Consider că pentru un artist cu o vârstă atât de fragedă, Makenzy face o treabă genială”, a spus directorul Galeriei Blackwater, Kimberley Lewis.

Ce nu va vinde niciodată adolescenta

Cel mai recent portret pe care l-a pictat adolescenta este cel al bunicului ei, Bernard Davies, pe care a spus că nu-l va vinde niciodată, deoarece are valoare sentimentală. Această lucrare este una dintre cele șase piese expuse în galerie. Makenzy Beard va mai adăuga în curând câteva picturi în colecție.

”Să treci de la a-ți posta lucrările pe rețelele de socializare la a afla că specialiști în artă îți recunosc lucrprile și și-o doresc este extrem de plăcut. Nu am fost prezentă în multe galerii înainte”, a spus adolescenta.

Ce își dorește studenta să facă în viitor

Artista în vârstă de 14 ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a spus că încă nu s-a hotărât ce va face în viitor. Deocamdată își dorește să își lase toate ușile deschise.

”Nu cred că vreau să mă fac artist de profesie, dar îmi doresc să fiu artist în timpul liber. Cred că este foarte plăcut să ai un echilibru între artă și educație în alte domenii. În plus, vreau să călătoresc și să fac sport”, a mai spus adolescenta. Vezi AICI cum a devenit un tânăr milionar fără să spună niciun cuvânt!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...