Tânărul care a devenit milionar și super celebru, fără să scoată un cuvânt. Cum a reușit VIDEO

Ana Anitoiu 05.10.2021, 10:29
Tânărul care a devenit milionar și super celebru, fără să scoată un cuvânt. Cum a reușit VIDEO

Un tânăr a devenit milionar și celebru, fără să scoată un cuvânt. Ideea ce i-a adus faima i-a venit după ce a izbucnit pandemia de coronavirus, iar el a fost concediat. În cazul său, pierderea locului de muncă a fost de bun augur, pentru că i-a dat timpul necesar ca să se concentreze pe proiectul lui, făcut inițial ca să se distreze.

Cum a devenit tânărul milionar și celebru

Tânărul era muncitor într-o fabrică din apropierea orașului Torino până când Italia a intrat pentru prima dată în carantină. Atunci, a fost concediat și a stat în izolare alături de părinții și cei trei frați ai săi în locuința lor din Chivasso.

Italianul de origine senegaleză Khabane Lame, în vârstă de 21 de ani, a început să folosească TikTok fără să știe că va deveni unul dintre cei mai populari oameni de pe această platformă, cu peste 114 milioane de urmăritori.

Mai întâi, Khabane Lame s-a filmat în timp ce dansa, se uita la jocuri video sau făcea cascadorii. Însă, de la începutul acestui an, s-a concentrat pe filmulețe ironice despre videoclipurile publicate de cei care dau sfaturi de viață.

Mai exact, Khabane Lame se filma în timp ce oferea soluții simple și firești la metodele acestora. Tânărul nu spune nimic în clipuri, ci doar își folosește mimica, dă ochii peste cap, ridică din umeri sau arată cu mâna rezultatul.

De exemplu, într-unul dintre clipurile lui, Lame decojește o banană cu mâna ca răspuns la un videoclip publicat de o altă persoană care feliază cu mare atenție fructul, folosind un tăietor.

Ce a spus tânărul despre ideea lui

În timp, Lame sau Lah-MAI, cum este numele său de utilizator, a devenit cel mai popular bărbat pe TikTok. Clipurile sale au câteva milioane sau chiar zeci de milioane de vizualizări. Singurul utilizator care îl depășește la numărul de fani este dansatoarea Charlie DAmelio.

”Mi-a venit ideea pentru că vedeam aceste videoclipuri circulând și mi-a plăcut gândul de a le face simple. Gesturile vin instantaneu, dar tăcerea nu. M-am gândit la o modalitate de a ajunge la cât mai mulți oameni posibil. Și cel mai bun mod a fost să nu vorbești”, a spus tânărul pentru CNN.

În prezent, tânărul primește adesea videoclipuri cu oameni care complică sarcini simple și este provocat să reacționeze la acestea.

Tânărul, despre succesul pe care-l are

Pe de altă parte, tânărul a spus că nu îi pasă ce loc ocupă în clasamentul popularității pe TikTok. El nu a vrut să spună câți bani câștigă, dar este cunoscut faptul că cele mai mari vedete din social media pot obține milioane de dolari pe an.

”Am început să fac videoclipuri pentru că am vrut să îi fac pe oameni să râdă în acea perioadă de lockdown. Și o să fac în continuare videoclipuri cu același țel.

Mă bucur de realizările mele, dar acestea nu sunt prioritatea mea în viață”, a spus Lame, care a precizat că singurul lucru scump pe care l-a cumpărat de când a devenit faimos este un iPhone 12, cu care să poată filma la o calitate mai bună.

Cum se pot face bani pe TikTok

Există câteva metode prin care creatorii de conținut pe TikTok pot câștiga bani. De exemplu, prin vânzarea contului către companii sau organizații, atunci când au mulți urmăritori. În plus, oamenii obișnuiesc să doneze atunci când apreciază unele clipuri.

De asemenea, creatorii de conținut pe TikTok se pot ocupa de campanii ca influenceri pentru anumite companii. În plus, aceștia pot câștiga bani din reclamele afișate de TikTok pe pagina lui, potrivit myinfo.com.gh.

@khaby.lameIg:@khaby00♬ suono originale – Khabane lame

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...