Aproape de incendiu la o emisiune de la Pro TV. Vedeta a făcut anunțul șoc: „Ieșea fum”

Ana-Maria Tudor 07.08.2023, 12:30
Aproape de incendiu la o emisiune de la Pro TV. Vedeta a făcut anunțul șoc: „Ieșea fum”

Majda Aboulumosha a revenit anul trecut în emisiunea „Vorbește lumea” cu o captivantă secțiune de gătit, prin care îi încântă pe telespectatori cu rețete delicioase și surprinzătoare. Cu multă abilitate, reușește adesea să stârnească pofta chiar și în rândul invitaților prezenți în platou, aceștia nefiind străini de tentația de a gusta din preparatele sale. Totuși, Majda a dezvăluit într-un interviu exclusiv acordat EGO.ro că, din când în când, se află la o distanță foarte mică de a face o greșeală catastrofală.

La un pas de incendiu în bucătăria emisiunii

Deși beneficiază de o experiență considerabilă în arta culinară, în fața atenției constante a camerelor de filmat și, mai ales, sub presiunea limitată a timpului alocat rubricii sale, Majda admite că a experimentat momente în care a fost foarte aproape de a se confrunta cu un adevărat dezastru.

Majda si-ar dori sa participe la America Express
 

Gazda secțiunii de gătit din cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, a dezvăluit într-un interviu acordat EGO.ro o întâmplare neașteptată din culisele show-ului.

În timp ce prezenta o rețetă în fața telespectatorilor, Majda a făcut o mărturisire sinceră, menționând că pe neașteptate bucătăria în care gătea s-a umplut de un fum dens și negru.

Citește și: Cum își împart banii Majda Aboulumosha și iubitul ei: „Nu prea îmi plac regulile”. VIDEO EXCLUSIV

Cu umor și transparență, a asigurat publicul că aceasta a fost o experiență neplăcută, dar a subliniat că gătitul este pentru ea un act de pasiune autentică.

”S-a întâmplat. Și s-a întâmplat așa, adică eram și pe final. Îmi aduc aminte că ieșea fum. Îmi era că o să pornească alarma, că știi că dacă este fum în platou pornesc alarmele.

Eram în direct și nu știam cum să fac. Problema era nu neapărat că prăjitura mea era arsă, dar cursese din vasul respectiv zahăr în cuptor și atunci s-a încins și mirosea în tot platoul.”, a mai spus Majda.

Timpul alocat rubricii de gătit pune presiune pe Majda Aboulumosha

Frumoasa brunetă a dezvăluit că în timpul emisiunii, abordează rețeta cu un plan bine stabilit. După ce o prezintă detaliat, plasează preparatul în cuptor și așteptă cu încredere rezultatul. În plus, această abordare o asigură că respectă intervalul orar alocat în emisiune. În ciuda aparentei liniști, Majda a mărturisit că simte mereu presiunea timpului.

”Mai sunt și ușor perfecționistă și îmi doresc foarte mult să iasă. Gătesc cu foarte multă dragoste și de multe ori când am o prăjitură mai complicată, chiar dacă știu că dorm mai târziu, o fac de cu seară pentru că nu are timp să se răcească pandișpanul, crema și așa mai departe.”, a mai spus Majda, potrivit Ego.ro.

Vezi și: Complexul cu care s-a luptat Majda Aboulumosha în adolescență. Dezvăluiri emoționante din viața actriței. „La 15 ani am avut un șoc”. VIDEO EXCLUSIV

Colegii de platou, Lili Sandu, Shurubel, Bogdan Ciudoiu sau membrii echipei de producție, prezenți la sfârșitul fiecărei emisiuni degusta mereu din preparatele pregătite de Majda.

”Știi ce fericită sunt când îi văd că vin să mănânce. Când se termină emisiunea toți vin să guste. Chiar și invitații. Chiar mănâncă cu drag și nu am cum să nu mă bucur.

Chiar nu este doar pentru TV. Notați rețetele că sunt bune. Mai am o chestie, știe toată lumea, eu nu gust. Adică mâncare o fac așa din ochi și nu gust. Shurubel chiar îmi zice mereu că am oamenii mei. O am pe Cocuța care vine și degustă ea și este totul bine”, a mai completat actrița, potrivit Ego.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe