EXCLUSIV

Complexul cu care s-a luptat Majda Aboulumosha în adolescență. Dezvăluiri emoționante din viața actriței. „La 15 ani am avut un șoc”. VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 03.04.2023, 12:54
Complexul cu care s-a luptat Majda Aboulumosha în adolescență. Dezvăluiri emoționante din viața actriței. „La 15 ani am avut un șoc”. VIDEO EXCLUSIV

Majda Aboulumosha este una dintre cele mai apreciate femei de la noi din țără. Este mamă, soție, actriță și om de televiziune, însă nu multe persoane știu prin ce a trecut în copilărie! Majda a vorbit în exclusivitate pentru Impact.ro despre momente neștiute din viața ei.

Dezvăluirile Majdei Aboulumosha

Actrița a trecut prin câteva schimbări de-a lungul timpului. În trecut, a avut câteva probleme cu greutatea, ajungând să cântărească 90 de kilograme, însă Majda a dat dovadă de ambiție și a slăbit 30 de kilograme prin sport și dietă. Majda spune că nimeni nu a arătat cu degetul spre ea din cauza greutățîi, însă aceste schimbări au fost făcute pentru a se simți bine în pielea sa.

Nu am avut oameni în jurul meu care să arate cu degetul spre mine că am kilograme în plus. Au fost alte probleme, cu tenul meu. Au fost alte probleme în viața mea. Nu mi-a fost greu să accept. Am înțeles că, corpul meu trece prin anumite transformări, dar nu m-am simțit bine, iar dacă eu nu m-am simțit bine, am spus că trebuie să fac o schimbare pentru mine și pentru sănătatea mea”, a declarat Majda pentru Impact.ro.

„A fost momentul când m-am elibetat”

Însă, Majda a mai trecut prin anumite momente delicate prin adolescență. Vedeta a marturistit în exclusivitate pentru Impact.ro că până la vârstă de 15 ani nu voia să se bronzeze din teama de a nu fi judecată din cauza nuanței pielii, astfel, când mergea la plajă, se acoperea cu prospul pentru a nu se expune la razele solare.

Mi-am dorit dintotdeauna să fiu o inspirație pentru oamenii de lângă mine. Am povești pe care nu le-am spus. Întotdeauna am spus că nu are legătură cu mine, dar până la 15 ani am stat cu prosopul pe mine când mergeam la plajă. Nu voiam să mă bronzez pentru a nu mă închide mult mai mult la ten, poate oamenii mă vor judeca, nu înțelegeam exact ce se întâmplă”, a adăugat actrița

Majda a avut un șoc la vârstă de 15 ani! Actriță a întâlnit la plajă o tânără mulatră, care stătea pe șezlong, la soare, fară a se acoperi cu prospul. Din acel moment, Majda s-a simțit eliberată și s-a acceptat pe ea însăși!

„La 15 ani am avut un șoc! Am văzut o fată mulatră care stătea la soare. Am întrebat-o pe mama de ce stă fata aceea la soare. Mama mereu a discutat cu mine că ar trebui să mă relaxez, că totul este ok și mi-a spus să nu mai fug de soare. Atunci a fost momentul când m-am elibetat, cu timpul am crescut și am citit foarte mult și am acceptat cine sunt!’’, a spus vedeta în exclusivitate pentru Impact.ro.

Complexul cu care s-a luptat Majda Aboulumosha în adolescență
Complexul cu care s-a luptat Majda Aboulumosha în adolescență

„I-am spus copilului meu să nu se ascundă de sentimentele ei”

Majda are o relație foarte bună cu fetiță ei în vârstă de 10 ani. Așadar, îi oferă tot timpul sfaturi fiicei sale, astfel încât să nu treacă prin momente delicate, care ar putea să o afecteze.

Am o fetiță mult mai avansată emoțional decât mine și ea se împacă foarte bine cu ce se întâmplă. Este foarte matură pentru vârstă ei. I-am spus copilului meu să nu se ascundă de sentimentele ei și de ceea ce este ea. Dumnezeu ne lasă diferiți, iar ceea ce ne leagă este iubirea!’’, a mai declarat Majda,

Urmăriți Impact.ro și pe