VIDEO EXCLUSIV

Cum își împart banii Majda Aboulumosha și iubitul ei: „Nu prea îmi plac regulile”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 31.01.2023, 15:52

Majda Aboulumosha trăiește de mai bine de 5 ani o frumoasă poveste de dragoste cu Mihai, bărbatul în brațele căruia și-a găsit fericirea și care se înțelege foarte bine cu Jaqueline, fiica ei în vârstă de 9 ani, din căsătoria anterioară. În interviul exclusiv, acordat pentru Impact.ro, vedeta TV ne-a vorbit despre pasiunile ei, printre care și arta machiajului, relația cu fiica, dar și bugetul familiei. Chiar dacă nu și-a oficializat relația cu Mihai, ei au cheltuielile la comun și se consultă atunci când fiecare are în plan o investiție majoră.

Cum își împart banii Majda Aboulumosha și iubitul ei

Majda Aboulumosha este foarte atentă la look-ul ei, indiferent că este vorba de o simplă ieșire din casă, aparițiile la “Vorbește lumea”(PRO TV) sau un eveniment monden. Vedeta se pricepe foarte bine la machiaj și are o diplomă care îi atestă aptitudinile.

Impact.ro: Care sunt produsele de make-up de care ești dependentă?

Majda Aboulumosha: Rimel, blush, ruj roșu. Chiar și acum am un ruj roșu la mine. Rujul roșu nu prea îmi lipsește, mă scoate așa imediat din orice impas și mi se pare și foarte frumos, feminin, e important să știm să ne dăm așa cu un ruj roșu la timp.

Cum isi impart banii Majda Aboulumosha si iubitul ei
Cum isi impart banii Majda Aboulumosha si iubitul ei

Majda: “Am terminat un curs de make-up, doar pentru satisfacția mea”

Fetița ta dă deja iama în cosmetice?

Da, de la 3 ani. Îmi aduc aminte cu drag de o filmare pe care o am, am și postat-o pe pagina mea de Instagram, în care ea se machia. Am întrebat-o ce face. “Mă machiez!”. Cine ți-a dat voie? “Tu!” Deci a fost atât de delicioasă și era toată mâzgălită. Adorabilă! Și acum îmi cere voie: “Pot să mă machiez?”. Cu trusa ta, aia de păpuși? “Aș vrea de la tine, dar mă șterg imediat”. Ce să-i fac!

Dar pe tine face experimente?

A făcut, cum să nu? A făcut și o las, o încurajez. Nu se știe niciodată! Dacă ei o să-i placă treaba asta și o să vrea să facă o meserie, pentru că până la urmă este tot un fel de artă și asta. Și eu am terminat un curs de make-up, doar pentru satisfacția mea, pentru că îmi plăcea foarte mult și am zis de ce să nu încerc asta?

Dar așa pe colegele de televiziune le fardezi?

Pe prietenele mele, da. Colegele nu mi-au cerut lucrul acesta, am colege care sunt prietenele mele, sunt în televiziune și dacă ele au nevoie cu mare drag. Și eu apelez la make-up artiști, am încredere totală.

Se fardează singură înainte de a prezenta rubrica de la “Vorbește lumea”

Credeam că, dacă ai făcut acel curs, nu mai apelezi la nimeni, pentru că tu știi ce te avantajează cel mai bine.

Nu, apelez cu mare încredere, pentru că este important să ne dăm credit unul altuia. La emisiunea “Vorbește lumea” pentru că știu că nu există timp și la mine totul e calculat, mă machiez eu. Când am prezentat “Femeia alege”, de obicei, când este cineva nou, până încercăm să ne cunoștem, merg pe ceea ce știu eu că mă avantajează. E și un pic mai dificil la mine, că am tenul mai închis și atunci e riscant.

Să nu îți nimerească nuanța corectă?

Da, mi s-a întâmplat asta și am primit multe mesaje: ”Ce se întâmplă de ai devenit albă?”. Și atunci am zis că trebuie neapărat să mă duc în lumina reflectorului să văd exact cum se vede pe ecran, să nu fie discrepanță.

Ce alte slăbiciuni mai ai?

Parfumurile, ceasurile, îmi plac accesoriile, cerceii, nu prea ies niciodată fără cercei. O dată știu că mi-am uitat cerceii acasă și în emisiune mi-am pus niște agrafe așa și mi-am făcut un fel de cercei. Îmi plac foarte mult accesoriile, mi se par feminine, nu stau departe de ele.

Majda: “În general, eu sunt un om destul de echilibrat”

Trecem printr-o perioadă cu foarte multe scumpiri, la ce ai de gând să renunți sau cum te gândești să ajustezi bugetul?

Nu m-am gândit, nu mi-am făcut o listă, nu știu dacă e bine sau nu, nu mi-am făcut o listă pentru că atunci mi se pare că pun accentul și mai tare și o să mă apese și o să fiu total absorbită în zona asta de Doamne, ce o să mă fac? Am grijă pur și simplu, în general, eu sunt un om destul de echilibrat și atunci niciodată nu pot să zic că am ajuns în punctul în care să zici că am făcut exces, nu știu, mi-am luat 10 parfumuri și am rămas fără bani de întreținere. La mine totul este ordonat și atunci e ok, am o zonă liniștită.

Dar de plata facturilor te ocupi tu sau iubitul tău?

De plătit suntem împreună, în casă el știe că trebuie să citească apometrele, dacă e citește el indexul, facem o echipă foarte bună. Nu avem pe tablă scris: astăzi ești tu, mâine sunt eu. Nu prea îmi plac regulile.

Banii sunt la comun, cu toate cheltuielile?

Da, banii sunt la comun în casă, adică ce ține de casă sunt la comun. Dar nu îți imagina acum că cer voie dacă vreau să îmi iau cercei sau un ruj sau el trebuie să ceară voie dacă vrea să-și ia un motor, nu știu. Sunt banii lui, trebuie să facă ce vrea cu ei.

Dar când e vorba de o investiție mai mare, nu vă consultați?

Ne consultăm, ne cerem sfatul. Dacă eu vreau să îmi achiziționez o mașină, ne consultăm, care ar fi bună, care nu.

V-ați consultat și cine a avut câștig de cauză?

De cele mai multe ori am eu. Ce să zic acum?

Adică ai putere de convingere?

Da, dar eu cred că se lasă el influențat. Adică îi place să îmi facă plăcerea asta și atunci e în regulă. Nu știu, mi-am achiziționat mașină de curând și l-am întrebat ce ar fi mai bine și mi-a zis. Deși, uite, vezi, a avut putere de convingere. Mie mi-a plăcut o mașină, pentru că îmi plăcea foarte mult aspectul ei. Și el a zis: ”Nu, nu e potrivită pentru tine, pentru că este în două uși, pentru că, uite, ai copil, cumpărături etc. Și m-a dus spre o altă mașină. E cumva la jumătate, ți-am zis că ne completăm. Mașina la care el s-a gândit a fost mai scumpă.

Cum ești ca șoferiță?

Precaută, de când o am pe Jaqueline. În general, îmi place adrenalina, mi-ar fi plăcut să particip la curse, dar sunt precaută, am grijă, sunt ordonată în trafic.

Dar când te enervează cineva în trafic, cum reacționezi?

Nu reacționez urât, adică nu înjur. Mă apucă și pe mine nervii așa: ”Of, de ce ai făcut asta?”, ”Ce faci?”, ”Unde te duci?”, ”Unde te grăbești?”.  După care dacă văd că omul este nervos, dacă el e mai nervos decât mine, eu zâmbesc și gata! Să treacă ziua, de ce să ne enervăm? Măcar să ne bucurăm unii de alții  acum cât suntem în viață.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe