Aplicația care le face șoferilor viața mai ușoară. Ce funcții pune la dispoziție, zeci de mii o accesează deja

Anca Manolica 19.01.2023, 13:17
Aplicația care le face șoferilor viața mai ușoară. Ce funcții pune la dispoziție, zeci de mii o accesează deja

Vești bune pentru șoferii din România! O aplicație, lansată în toamna anului trecut, vine cu noi funcții care să ușureze viața celor care sunt implicați în accidente minore în trafic. Iată despre ce este vorba. Mulți participanți la trafic spun că sunt deja extrem de mulțumiți de ea.

Aplicația care le face șoferilor viața mai ușoară vine cu funcții noi

Vești bune pentru șoferi. Aplicația de constatare online a accidentelor minore, numită „Amiabila”, va veni cu funcții noi din această lună. Prin urmare, conducătorii auto vor scăpa de grija documentelor din ianuarie 2023.

Lansată în toamna anului trecut, aceasta a făcut furori la noi în țară. Șoferii s-au arătat extrem de mulțumiți de faptul că nu au trebuit să mai meargă la secția de poliție și să piardă mult timp, pentru a constata accidentele minore. După ce s-au făcut peste 70.000 de conturi, aplicația vine din această lună, cu funcții noi de care șoferii se vor putea bucura în continuare.

Cu ce noutăți vine

Șoferii se arătau mereu nemulțumiți de birocrația de care este nevoie chiar și în cazul unui accident rutier minor sau în cazul unei tamponări. Acum, această aplicație vine să ne salveze de acest lucru. În doar câteva luni, s-au creat peste 70.000 de conturi, și iată că acum Amiabila vine cu funcții noi. Astfel, documentele șoferilor din România vor fi gestionate de aplicație începând cu prima lună din an.

Aplicația Amiabila, de mare ajutor pentru șoferii români
Aplicația Amiabila, de mare ajutor pentru șoferii români

Practic, conducătorii auto nu vor mai fi nevoiți să țină minte când le expiră ITP-ul, polița RCA sau rovinieta, deoarece aplicația îi va informa în acest sens. Alertele le vor gestiona mult mai eficient actele mașinii, iar acestea pot fi trimise printr-o notificare în aplicație, SMS sau prin e-mail. Pe deasupra, Amiabila se folosește în mod gratuit, astfel că șoferii nu sunt nevoiți să plătească pentru acest serviciu.

Șoferii pot constata accidentele minore online din luna octombrie

Din momentul în care s-a aflat că accidentele minore sau tamponările din trafic vor putea să fie constatate în mediul online, foarte mulți șoferi s-au arătat încântați de această nouă alternativă. Aplicația a fost lansată în luna octombrie, după ce, mulți ani la rând, oamenii au fost nevoiți să petreacă ore bune pe holurile secțiilor de poliție, cu multe documentele necesare.

De la lansare, aplicația a adunat peste 70.000 de utilizatori, iar numărul este într-o continuă creștere zi de zi. Conform datelor, cifrele cresc în fiecare zi cu aproximativ 300 de noi utilizatori.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...