Apariție uluitoare la mormântul lui Mihai Constantinescu. Ce a apărut, la un an de la moartea sa. Fanii au rămas în lacrimi

Andreea Bisinicu 07.11.2020, 13:12
Apariție uluitoare la mormântul lui Mihai Constantinescu. Ce a apărut, la un an de la moartea sa. Fanii au rămas în lacrimi

Apariție uluitoare la mormântul lui Mihai Constantinescu. Ce a apărut, la 1 an de la moartea sa. Fanii au rămas în lacrimi.

Ce a apărut la mormântul lui Mihai Constantinescu, la un an de la moartea sa

Ce a apărut la mormântul lui Mihai Constantinescu, la un an de la moartea sa. Artistul a trecut în lumea celor drepți acum mai bine de un an, pe 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani, după ce a suferit al treilea stop cardio-respirator.

Mihaela Constantinescu, prima lui soție, a fost alături de marele artist pentru mai bine de 40 de ani. Chiar dacă au divorțat, cei doi au rămas prieteni până în ultimele zile ale artistului. Mihaela a vorbit pentru Impact.ro, la un an de la moartea celui pe care l-a iubit cel mai mult pe lume:

„Este îngrozitor, nu pot încă să cred și să mă obișnuiesc cu ideea că Mihai nu mai e în viață. E o durere care n-o să treacă niciodată, nu pot accepta ca o persoană atât de specială, cum a fost el, să nu mai fie, a lăsat un mare gol în sufletul meu. Cu Mihai am trăit cei mai frumoși ani ai vieții, ai tinereții, ne-am bucurat împreună de celebritatea lui. După divorț, nu am mai trăit ca bărbat și ca femeie, a fost însă o altă formă de iubire. Am rămas alături de el, îl voi iubi mereu, chiar și dincolo de moarte!”, a spus fosta soție a artistului pentru Impact.ro.

La mormântul celui care ne-a arătat „O lume minunată” se pot vedea, astăzi, coroane de flori parfumate și frumos colorate, exact cum îi plăceau artistului, pe vremea când trăia.

Ce a aparut la mormantul lui Mihai Constantinescu, la un an de la moartea artistului
Ce a aparut la mormantul lui Mihai Constantinescu, la un an de la moartea artistului

Mihai Constantinescu a avut parte de două parastase de un an

Moartea artistului a lăsat îndoliată o țară întreagă dar nu numai atât. Unii spun că, în viață, întâlnești dragostea adevărată o singură dată. Mihai Constantinescu a avut norocul de a trăi două povești de iubire cu două femei pe care le-a adorat.

Atât văduva artistului, Simona, cât și prima soție, Mihaela Constantinescu, au organizat câte un parastas în onoarea fostului lor soț. Au împărțit pachete, în zile diferite, cu haine și alimente, gândindu-se la Mihai Constantinescu.

Chiar dacă Mihaela și Mihai Constantinescu au divorțat după 28 ani de căsnicie, aceștia au rămas în relații foarte apropiate. Atât de apropiate, încât mergeau în vacanțe împreună cu a doua soție a artistului, Simona Secrier.

„Am fost și în vacanțe împreună, cu el și cu soția lui, Simona. Până în ultima clipă a vieții lui am stat lângă el, speram într-o minune, că-și va reveni. Mihai va face mereu parte din familia mea, am fost împreună 40 de ani, la bine și la greu. Am făcut parastas săptămâna trecută, am împărțit mâncare la Căminul de bătrâni ”Precupeții Vechi”, din București, și i-am dus lui Mihai o coroană de trandafiri, din mătase, care rezistă foarte mult. Simona făcuse pomană cu câteva zile înainte, eu nu am putut participa atunci pentru că eram încă în Italia, unde locuiesc”, a adăugat Mihaela Constantinescu pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe