Apariție inedită la meciul de tenis România-Ungaria. „E pentru prima oară în viața mea”

Badea Violeta 13.11.2022, 13:54

România s-a impus în fața Ungariei cu 4 – 0, în barajul de accedere în calificările turneului final din Billie Jean King Cup. Partidele s-au disputat în Sala Polivalentă din Oradea, iar spectatorii s-au înghesuit să le vadă la treabă pe tricolore. Printre cei prezenți s-a numărat și o vedetă. Aceasta a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele sociale bucuria ei. Iată despre cine este vorba!

O vedetă a fost prezentă la meciul de tenis dintre România și Ungaria

România a învins Ungaria, scor 4-0, în play-off-ul Billie Jean King Cup, în Sala Polivalentă din Oradea. La partide au asistat mii de spectatori, dar și o vedetă extrem de apreciată și îndrăgită de la noi din țară.

Este vorba despre frumoasa Ana Baniciu. Extrem de entuziasmată de victoria jucătoarelor noastre, cântăreața a publicat câteva fotografii pe contul ei oficial de Instagram, unde se poate lăuda cu 635.000 de fani. Vedeta le-a dezvăluit acestora că este pentru prima oară în viața ei când participă la un meci de tenis.

„Primul meci de tenis la care particip. Am purtat și noroc! Felicitări, Ana Bogdan! Hai România”, a scris Ana Baniciu, pe Instagram.

Fotografiile postate au fost apreciate cu mii de like-uri, iar comentariile nu au întârziat să apară.

„❤️❤️❤️ Ești o adevărată Divă Ana Baniciu ❤️❤️❤️😍😍

Weekend plăcut!

Frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit fiica lui Mircea Baniciu.

Citește și Ana Baniciu, prădată de hoți la Timișoara. A început să alerge după ei prin parc, în ținută de divă!

Ana Baniciu a fost prezenta la meciul de tenis dintre Romania si Ungaria
Ana Baniciu a fost prezenta la meciul de tenis dintre Romania si Ungaria

„Mama a fost și rămâne omul meu de bază”

Anul acesta, Ana Baniciu a trecut prin momente extrem de dureroase, după ce și-a pierdut mama. Fosta soție a lui Mircea Baniciu a murit din cauza unor probleme de sănătate. De curând, cântăreața și-a găsit puterea de a vorbi despre cea care i-a dat viață.

„Anul ăsta a fost, cu siguranță, cel mai greu de până acum! Mama a fost și rămâne omul meu de bază, femeia care și-a dedicat viața unui singur om… Mie! Mi-a dat o lecție extraordinară despre iubire, devotament și implicare, și îi rămân pe viață recunoscătoare! Nu-mi place să regret nimic și nici nu cred că am ce…

Mama a plecat atât de mândră și de fericită pentru mine, ne-am spus tot ce era de spus înainte de plecarea ei și, în ultimele două luni, am respirat împreună!

Eu am condus-o și, chiar dacă a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată, a fost și cel mai demn, a fost recunoștința mea față de tot ce a sacrificat ea pentru mine și față de toată iubirea ei necondiționată! Eu nu cred că mama a plecat sau va pleca vreodată de lângă mine, eu simt că ea îmi dă acum putere să înfloresc și să cresc și mai mult!”, a declarat artista pentru Viva!.

Citește și Ana Baniciu, vacanță inedită la final de sezon. Cum s-a afișat vedeta pe plajă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...