Ana Baniciu, vacanță inedită la final de sezon. Cum s-a afișat vedeta pe plajă

Badea Violeta 28.09.2022, 14:08

Anei Baniciu nu-i este deloc dor de vară. Asta pentru că vedeta se află în vacanță și se bucură din plin de soare, dar și de relaxare. Superba blondină nu a ratat ocazia și s-a fotografiat pe nisipul fierbinte. Ulterior, aceasta a distribuit imaginile în mediul online, pe Instagram, unde e urmărită de aproape 650.000 de urmăritori. Iată cum s-a afișat vedeta pe plajă!

Ana Baniciu, în costum de baie în vacanță

Nici bine nu a venit toamna și Anei Baniciu i s-a făcut, din nou, dor de soare, așa că a plecat într-o vacanță de lux în Croația. Fiica lui Mircea Baniciu și iubitul ei, Edy, profită din plin de vremea superbă.

Cântăreața s-a fotografiat într-un costum de baie din două piese, de culoare maro. Piesa vestimentară îi pune în valoare formele spectaculoase , iar cei care o urmăresc pe vedetă în mediul online nu au putut să nu remarce cât de bine arată solista.

„Sunteți atât de frumoasă si arătați superb !!!”, a scris un internaut.

„Ești splendidă!!!”, a fost reacția unui al urmăritor de-al Anei Baniciu.

Pentru această perioadă a anului, vedeta și logodnicul ei au ales Croația. Plajele din această țară sunt uimitor de frumoase și primitoare cu vizitatorii. Așa cum se poate observa și din imaginile postate de Ana Baniciu, nisipul este auriu, sclipitor, iar dealurile din apropiere creează un peisaj de vis.

Citește și Ana Baniciu, apariție de infarct într-o ținută îndrăzneață. Fanii de pe internet au încins secțiunea de comentarii. Foto!

Ana Baniciu vacanta 1
Ana Baniciu, imagini spectaculoase din vacanta

Ana Baniciu, detalii despre nunta cu iubitul ei

Anul trecut, Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edy, bărbatul care i-a furat inima. Astfel, cei doi se pregătesc intens pentru cel mai important eveniment din viața lor. Inițial, Ana și Edy voiau să facă nunta pe plajă, dar și-au dat seama că această variantă nu e cea mai bună.

„Nu mai facem pe plajă, am renunțat la ideea asta, este o idee proastă. Vom face undeva, nici nu știu, probabil că în București. Avem foarte mulți invitați și atunci trebuie să o facem în București, în așa fel încât să fie comod tuturor să ajungă, să nu punem lumea pe drumuri aiurea”, a declarat cântăreața pentru Antena Stars.

Citește și Gina Pistol şi Ana Baniciu, faţă în faţă, după ce blondina ar fi încercat să i-l fure pe Smiley. Ce situaţie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...