Exclusiv: Motivul pentru care Oana Roman și-a văzut fratele doar de 2 ori în 11 ani. Ce se întâmplă, de fapt, în familia vedetei

Redacția IMPACT 14.02.2020, 18:16
Exclusiv: Motivul pentru care Oana Roman și-a văzut fratele doar de 2 ori în 11 ani. Ce se întâmplă, de fapt, în familia vedetei

Oana Roman a trecut în ultima perioadă prin momente mai puțin plăcute, din pricina scandalului care i-a învăluit mariajul cu Marius Elisei. Vedeta anunța înainte de Crăciun că s-a separat de tatăl fetiței sale, dar că urmează să aibă o legătură strânsă, în calitate de părinți. A preferat să facă toate demersurile necesare si pentru ca micuța Isabela să nu resimtă atât de puternic ruptura din familia lor.

Motivul pentru care Oana Roman și-a văzut fratele doar de 2 ori în 11 ani

Deși își dorește ca fetița ei să nu treacă prin anumite traume, mai ales că are o vârstă destul de fragedă, vedeta a păstrat o relație apropiată cu Marius Elisei. Chiar și după despărțire, pe cei doi îi leagă foarte multe și fac tot posibilul ca Isabelei să nu îi lipsească nimic, deoarece locuiesc separat.

Exclusiv: Motivul pentru care Oana Roman și-a văzut fratele doar de 2 ori în 11 ani. Ce se întâmplă, de fapt, în familia vedetei
Oana Roman l-a văzut pe fratele ei, Petrus, de doar 2 ori, în mai bine de-un deceniu!

În trecut, Oana Roman a experimentat pe propria piele efectul negativ pe care îl poate avea un divorț asupra copiilor, pentru că a avut chiar exemplul părinților ei. Odată cu separarea lui Petre Roman de Mioara, cei doi n-au mai fost atât de apropiați. Totodată, aceasta și-a ajutat foarte mult mama, mai ales în clipele dificile, de după despărțire. În interviurile pe care le acorda în urmă cu câțiva ani, vedeta nu se sfia să recunoască și faptul că fostul premier al României nu a mai vorbit cu Mioara și refuza dialogul cu fosta lui soție.

Ce se întâmplă, de fapt, în familia vedetei?

Între cei doi, tată și fiică, pare să se produs o ruptură foarte mare, care doar s-a adâncit, odată cu trecerea anilor. Mai mult, sursele Impact au aflat ce se întâmplă în realitate, în familia lor. Încă de când Petre Roman și-a refăcut viața alături de cântăreața Silvia Chifiriuc, Oana Roman și tatăl ei s-au întâlnit din ce în ce mai rar. Fostul premier și artista originară din Botoșani s-au căsătorit în anul 2009 și ulterior au devenit și părinții unui băiețel, pe nume Petrus.

În cei 11 ani de când Petre Roman a devenit iarăși tătic, Oana și-a văzut fratele de doar 2 ori. A fost vorba despre momentul în care a avut loc nunta vedetei cu Marius Elisei. De asemenea, aceasta l-a mai văzut pe Petrus și la un eveniment din familie, din 2017. Mai este cunoscut și că Izabela, fiica Oanei, a venit pe lume când băiețelul lui Petre Roman avea vârsta de 4 ani, micuțul devenind astfel unchi. Nu numai atât, pentru că în ultima perioadă Oana Roman nu a mai fost atât de apropiată nici de sora ei, Catinca.

Urmăriți Impact.ro și pe