Anunțul venit de la Auchan pentru clienții din România. Se câștigă chiar înainte de Paște, iată ce trebuie să faci

Ioana Bucur 12.04.2022, 13:14
Anunțul venit de la Auchan pentru clienții din România. Se câștigă chiar înainte de Paște, iată ce trebuie să faci

Pentru gospodinele din toată țara a început deja numărătoarea inversă până la cea mai importantă sărbătoare a creștinilor. Cei care fac o mică pauză de la pregătiri au șansa să primească un cadou special de la „Iepuraș”. Anunțul venit de la Auchan pentru clienții din România. Ce trebuie să facă pentru a intra în competiția ce își va alege câștigătorii chiar înainte de Paște.

Ce a anunțat Auchan pentru clienții din România

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la momentul în care românii creștini ortodocși vor celebra Paștele. Gospodinile din toată țara au început deja pregătirile pentru masă, iar prima sarcină, după curățenia de primăvară în casă, este stabilirea meniului. Tocmai acest pas le-ar putea aduce premii frumoase.

Anunțul venit de la Auchan pentru clienții din România a făcut furori în rândul clienților fideli ai lanțului de supermarketuri. Se caută cele mai bune rețete de Paște.

„Înscrie-ți rețeta preferată de Paște pe https://bit.ly/3DI2dbU și poți câștiga premii în valoare de 1000 de lei și 500 de lei sub formă de bonus pe cardul de fidelitate MyClub Auchan. Înscrierile durează până pe data de 13 aprilie, ora 10:00. După finalizarea acestora, toate rețetele vor fi postate pe pagina oficială de Facebook Auchan România iar câștigătorii vor fi aleși în perioada 13 – 17 aprilie chiar de către voi, clienții noștri, prin oferirea unui like preparatului preferat! Cele mai votate patru rețete vor fi desemnate câștigătoare!”, a transmis compania, pe pagina de Facebook.

Competiția este deschisă clienților Auchan din întreaga țară care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 05 aprilie 2022 (23:59:59), cu domiciliul sau reședința în România și care dețin un card de fidelitate MyClub Auchan activ.

Sunt puse la bătaie patru premii, unul în valoare de 1.000 de lei și trei de câte cinci sute de lei. Banii vor fi oferiți sub formă de bonus pe cardul de fidelitate MyClub Auchan și vor putea fi folosiți pentru aproape orice fel de produse din magazine și chiar în mai multe sesiuni de cumpărături.

Anuntul venit de la Auchan pentru clientii din Romania. Se castiga chiar inainte de Paste, iata ce trebuie sa faci

Cum se pot trimite rețetele de Paște

Pentru a participa la acest Concurs, Participanții trebuie să intre pe pagina de Facebook Auchan România – www.facebook.com/auchan.ro, la postarea de Concurs fixată în partea de sus a paginii. Participanții trebuie să acceseze și să completeze chestionarul pus la dispoziție în descrierea Postării de Concurs, respectiv https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScg5BN18wpsVJcYNiWfodUWWwv4NP5v_u4oG-CGhk6R1jcDBA/viewform următoarele date:

  • numele și prenumele
  • numărul cardului de fidelitate activat, pe care se va transmite premiul, sub forma de bonus pe cardul de fidelitate. Cardul de fidelitate MyCLUB Auchan se poate genera automat din contul de client de pe auchan.ro sau aplicatia MyAuchan sau poate fi solicitat un card fizic, in magazine, de la Serviciul Clienti sau la casele de marcat. Mai multe despre activarea cardului de fidelitate, aici: https://romania.auchan.ro/ro/continut/myclub-auchan
  • denumirea rețetei de Paște
  • lista ingredientelor necesare pentru rețeta de Paște propusă
  • modul de preparare a rețetei
  • o fotografie care ii apartie a rețetei de Paște.
Urmăriți Impact.ro și pe