Anunțul trist al lui Jean Paler, la 70 de ani: ‘Mai bine mă retrag. Sunt tras pe dreapta, ca trenurile pe linie moartă’ EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 08.08.2023, 16:37

Marele nostru comic Jean Paler (70 de ani) trage tare, în această perioadă, ca să strângă bani din spectacolele de pe Litoral. El și-a manifestat însă dezamăgirea, exclusiv pentru Impact.ro, referitor la faptul că se simte marginalizat de mulți dintre organizatorii de spectacole, dar și de televiziuni. În aceste condiții, nu este exclus să se retragă de pe scenă.

Jean Paler: ”Mă simt umilit de ei toți!”

Artistul Jean Paler culege ropote de aplauze, la teatrele de vară, din stațiunile de la malul mării. Însă, bucuria lui, ca artist, durează, de ceva ani, doar două luni, pe perioada estivală, fiind solicitat pe scenă în iulie și în august. În rest, se simte dat uitării, se simte marginalizat de organizatorii de evenimente, dar și de televiziuni.
Mărturisirile lui Jean Paler, în exclusivitate pentru Impact.ro, sunt extrem de dureroase:

”Pe litoral, la spectacolele mele, de la teatrele de vară, râde lumea chiar cu poftă, vor să mă vadă, am primit sute de mesaje și încă primesc, lumea mă iubește mult, foarte mult, mă vrea să apar oriunde, numai să apar, pe scenă, la tv…Eu punctez, și am făcut asta și în mesajul meu, de ieri, de pe Facebook, faptul că sunt „marginalizat” de toți cei din media vizuală și chiar scrisă, de cei cu care colaborez o dată la 11 luni…etc. Și, dacă sunt, când sunt băgat în seamă sau dacă își mai aduc aminte de mine, lucru ce se întâmplă foarte, foarte rar sau chiar deloc, mă simt umilit de ei toți!”.

Citește și: Cum a reușit Jean Paler să slăbească rapid 20 de kilograme. A împărtășit secretul cu fanii

Marea dezamăgire a lui Jean Paler: ”Sunt tras pe dreapta, ca trenurile pe linia moartă”

Jean Paler a mai menționat, legat de faptul că nu mai este, ca odinioară, solicitat în spectacole sau pe micul ecran:

”Sunt foarte dezolat și supărat că am ajuns aici! Am ani mulți în spate de teatru și enorm de multe spectacole, de ordinul sutelor poate miilor jucate cu public în picioare și care nu mă lasă să ies din scenă, ceea ce se întâmplă și acum la mare. Dar nu sunt folosit și nu mi se acordă atenție la adevărata mea așa-zisă valoare.

Umorul de calitate se caută la greu, dar pe toți nu îi interesează decât să facă bani din tot felul de alte genuri, numai de umor nu! Nu se vrea calitate! Cantitate financiară! Nu vreau să supăr pe nimeni, cu mesajul meu, mai bine să mă retrag și să-mi văd de cât îmi mai oferă Dumnezeu de trăit. În rest, sunt tras pe dreapta, ca trenurile pe linia moartă”.

Vezi și: Jean Paler a fost salvator-voluntar după cutremurul din 1977. 5 sfaturi de aur și un îndemn pentru echipa din Turcia. „Sunt supraviețuitori și după 2 săptămâni”. EXCLUSIV

Fanii îl încurajează să rămână pe scenă

De altfel, Jean Paler a postat și ieri un mesaj tare trist, pe contul său de Facebook:

”Unii oameni sunt artiști, alții sunt artă! E un privilegiu să apar pe scenă, să aduc râsul pe chipurile oamenilor. Probabil că umorul (comedia) nu mai este căutată, măria sa publicul a uitat să mai râdă! Numărul aparițiilor și al zilelor mele cred că sunt calculate și numărate”.

Fanii însă l-au încurajat pe Jean Paler, unul dintre cei mai buni actori de comedie din țară, să-și păstreze optimismul și să nu se retragă din lumina reflectoarelor:

”Tocmai ne-am întâlnit la mare și tare m-am bucurat! Te îmbrățișez și vreau să mai râd cu tine multă vreme înainte!” sau ”Nu mai fiți pesimist! Spectatorii dumneavoastră au fost sunt și vor fi…. ai dumneavoastră! Stimă!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...