Anunțul neașteptat al lui Smiley cu doar câteva ore înainte de nunta cu Gina Pistol. Ce dezvăluire a făcut

Ana-Maria Tudor 27.05.2023, 11:17

Cu doar câteva ore înainte de nuntă Smiley a transmis un mesaj emoționant, exprimându-și dorința de a se bucura în continuare de viața simplă alături de viitoarea sa soție. Este un moment important în viața lor, iar aceste cuvinte reflectă dorința de a păstra autenticitatea și bucuria în căsnicia care urmează să fie oficializată în curând.

Ce a împărtășit artistul

Smiley 2
 

Pe parcursul relației lor, Smiley și Gina Pistol au fost mereu discreți în ceea ce privește sentimentele și viața lor personală. Rare au fost momentele în care au făcut declarații publice sau au vorbit despre relație. Cu toate acestea, cu doar câteva ore înainte de nuntă, Smiley a făcut câteva mărturisiri cu privire la acest aspect. Artistul a subliniat că găsește mereu liniște și fericire alături de familia sa. El consideră că unele lucruri ar trebui să rămână doar între cei apropiați, pentru a păstra farmecul și intimitatea, fără a fi împărtășite cu fanii sau cu publicul larg.

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor, dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale”, a scris Smiley, într-un mesaj distribuit pe Facebook.

Smiley: „Frumusețea stă în lucruri simple”

Smiley și Gina Pistol au terminat ultimele pregătiri pentru nuntă, deoarece marele eveniment s-a apropiat cu pași rapizi. Recent, artistul a împărtășit un mesaj emoționant în care dezvăluie că nu există un loc în care să se simtă mai bine decât alături de Gina Pistol și fiica lor, Josephine. Pentru Smiley, fericirea autentică nu constă în lucrurile materiale, ci în legătura și dragostea pe care le împărtășește cu familia sa. De aceea, a ales întotdeauna să se bucure de timpul prețios petrecut alături de viitoarea sa soție și micuța lor prințesă.

„De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, a mai spus artistul, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe