Ce surpriză deosebită a pregătit Smiley pentru noaptea nunții. Gina Pistol va radia de fericire

Ana-Maria Tudor 26.05.2023, 19:07

Șapte ani s-au scurs de când Smiley și Gina Pistol și-au început relația, iar în acest timp au trăit numeroase momente frumoase împreună. Cei doi și-au format o familie, având-o pe micuța Josephina alături de ei. Cu toate că au declarat că nu simt nevoia de a se căsători, iată că acum se pregătesc pentru acest pas important.

Cu doi ani în urmă, Smiley i-a oferit un inel, iar Gina l-a acceptat cu emoție. Acum, marele moment se apropie și cei doi își pregătesc surprize unul altuia. Astfel, fanii cuplului sunt nerăbdători să afle ce surpriză îi pregătește Smiley iubitei sale, Gina Pistol, în cadrul acestui eveniment special din viața lor.

Ce gest special a făcut Smiley înainte de nuntă

Pe lângă pregătirile pentru nunta lor iminentă, Smiley a mai pregătit o surpriză specială pentru iubita sa, Gina. Aceasta constă într-o sticlă de vin personalizată, cu o etichetă specială ce va conține fotografia Ginei Pistol și numele ei, potrivit cancan.ro.

Smiley și Gina Pistol și-au luat o scurtă pauză de la stresul pregătirilor pentru nuntă și s-au bucurat de câteva zile de relaxare într-o escapadă la Londra. Cei doi au ales să călătorească în doi, fără micuța Josephina, așa cum a dezvăluit cântărețul într-o postare pe rețelele sociale. Această călătorie a oferit cuplului o ocazie de a se bucura de timpul petrecut împreună, departe de agitația și responsabilitățile cotidiene, și de a-le consolida legătura înaintea momentului special al nuntii.

„Am obosit de la atâtea pregătiri de nuntă. Așa că am luat-o pe viitoarea mea nevastă și am plecat un pic la Londra, să mai schimbăm atmosfera. Am împachetat light, am și înfășurat bagajele și ne-am luat zborul. Londra ne-a întâmpinat cu căldură, la propriu, soare și voie bună”, a spus Smiley pe contul lui de Instagram.

Momentul special se apropie cu pași rapizi

Sâmbătă, Smiley și Gina Pistol vor spune „Da” în fața altarului, marcând astfel începutul unei noi etape în viața lor. După o lună plină de pregătiri intense, cei doi se pregătesc să strălucească în fața a aproximativ 300 de prieteni și invitați. Gina Pistol va îmbrăca două rochii de mireasă, iar toți cei prezenți vor avea privilegiul de a le admira.

Palatul Snagov a fost ales drept locație pentru eveniment, oferind un peisaj de vis pentru această zi specială. Invitații vor avea parte de un meniu tradițional, format din patru feluri de mâncare, care promite să le ofere o experiență culinară deosebită. Cu toate aceste pregătiri și detalii atent planificate, nunta promite să fie un eveniment memorabil pentru cei doi îndrăgostiți și toți cei prezenți.

„Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”, a dezvăluit șeful complexului unde va avea loc marele eveniment.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe