De ce s-au despărțit Smiley și Laura Cosoi, de fapt. Motivul este intim și neașteptat

Ana-Maria Tudor 27.05.2023, 08:01
De ce s-au despărțit Smiley și Laura Cosoi, de fapt. Motivul este intim și neașteptat

La mai bine de zece ani de la separarea Laurei Cosoi și a lui Smiley s-a aflat motivul despărțirii. Într-un interviu una dintre bunicile Laurei Cosoi a dezvăluit motivul despărțirii celor două celebrități.

Ce nu a funcționat între cei doi

Cum se comporta, de fapt, Laura Cosoi cu Smiley. Adevărul a ieșit la iveală după mulți ani
 

În 2012, Smiley (39 de ani) și Laura Cosoi (41 de ani) au ales să urmeze drumuri separate, punând capăt unei frumoase povești de iubire care a durat aproximativ cinci ani. Detaliile necunoscute despre despărțirea celor doi au fost dezvăluite de o sursă inedită, una dintre bunicile actriței.

În toamna anului 2021, bunica actriței a făcut unele dezvăluiri neștiute despre relația nepoatei sale cu Smiley. Potrivit acesteia, Laura a fost puțin deranjată atunci când Smiley a recunoscut că nu este încă pregătit să se căsătorească. La acea vreme, artistul nu și-ar fi dorit să facă pasul cel mare, deoarece aprecia foarte mult statutul de burlac și era concentrat în totalitate pe carieră.

Bunica Laurei Cosoi a dezvăluit că s-a întâlnit cu Smiley într-o discuție pe terasă și artistul a fost pe placul său, însă, cu toate acestea, mărturiile sale în privința căsătoriei nu au fost pe placul bunicii. Laura a considerat că este important să se căsătorească și să nu rămână într-o relație nesigură până când Smiley ar fi fost pregătit să facă acest pas. De asemenea, a menționat că Smiley era foarte interesat de publicitate și bani, fapt care se reflectă în poziția sa de lider printre cei mai bogați artiști.

„Când a venit Smiley acasă, a găsit casă goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «Rămânem prieteni, atât, gata». A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: «Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!». Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu ea. Care era deja fanul ei”, a mai spus bunica actriței, pentru una dintre emisiunile realizate de Cristian Brancu, potrivit click.ro.

Smiley se însoară cu Gina Pistol

Despărțirea dintre Smiley și Laura a fost o surpriză pentru fani la momentul respectiv. După cinci ani de relație, mulți așteptau cu nerăbdare să-i vadă căsătoriți. Cu toate acestea, Laura Cosoi a găsit fericirea în brațele lui Cosmin Curticăpean, cu care s-a căsătorit în 2015. Cuplul are acum trei fetițe, Rita, Vera și Lara.

În ceea ce-l privește pe Smiley, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina Pistol. Cei doi au o fiică împreună, Josephine. Recent, cuplul a anunțat că urmează să se căsătorească în data de 27 mai. Ceremonia va avea loc la Palatul Snagov, iar Gina a dezvăluit că va purta două rochii în ziua cea mare.

Urmăriți Impact.ro și pe