Anunţul momentului despre vreme. Când se încălzeşte. Prognoza meteo

Stan Filon 12.03.2022, 19:47
Anunţul momentului despre vreme. Când se încălzeşte. Prognoza meteo

Meteorologii au anunțat ce urmează după episodul de iarnă care a adus ninsori și vreme foarte rece. În Capitală a nins zilele acestea în mai multe reprize, chiar și cu soare, iar oamenii au rămas surprinși de vremea schimbătoare de afară. Cerul era limpede, soare, ca mai apoi în doar câteva minute situația să se schimbe radical, iar ninsoarea să cadă destul de abundent. Ei bine, meteorologii au spus acum ce ne așteaptă zilele următoare.

Vremea devine frumoasă, pentru câteva zile

Vremea capricioasă de săptămâna aceasta, care a adus ninsori și temperaturi maxime de doar câteva grade Celsius, dar și minime care au coborât în unele zone din țară chiar și până la minus 22 de grade Celsius, se pare că va părăsi România, însă veștile nu sunt foarte îmbucurătoare, deoarece prognoza meteo precizează că vom avea parte de doar câteva zile mai călduroase.

Meteorologul Alina Şerban a dezvăluit când îşi va intra primăvara în drepturi cu adevărat, după o perioadă cu vreme deosebit de rece chiar geroasă noaptea, cel putin in jumate de nord a teritoriului, unde au fost înregistrate temperaturi minime care au scazut sub -10 grade pana la -22. Ei bine, urmează perioadă de încălzire, însă aceasta nu va fi de lungă durată.

Vremea devine frumoasa, pentru cateva zile
Vremea devine frumoasa, pentru cateva zile

Un front atmosferic rece se îndreaptă către România

Temperaturile vor crește zilele ce urmează și se va ajunge chiar și la 13 grade Celsius, însă doar pentru câteva zile, deoarece un front atmosferic rece se îndreaptă către țara noastră și aduce din nou ninsori și ger ca în mijlocul iernii, avertizează meteorologul.

După mijlocul săptămânii care urmează, acest nou front atmosferic rece va ajunge în România şi va determina apariţia precipitaţiilor, ninsori în zone montante şi centrale, şi mai puţin în celeltate regiuni. Vom avea din nou o răcire a vremii ce va determina valori termice negative noaptea şi ziua temperaturi modeste.

Temperaturile vor fi mai scăzute decât normalul perioadei în care ne aflăm, mai ales dimineaţa şi noaptea când temperaturile vor fi în continuare negative în mai toate regiunile din țară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...