Anunțul incredibil făcut de Laurette despre relația cu Ion Țiriac. Vedeta nu s-a ferit să spună tot

Stan Filon 11.06.2023, 16:21

Anunțul incredibil făcut de Laurette despre relația cu Ion Țiriac! Frumoasa mulatră a fost fotografiată anii trecuți alături de miliardarul român în timp ce se lăsau mângâiați de razele soarelui, pe o plajă celebră din Mamaia. Vedeta nu a vrut niciodată să vorbească despre relația cu Ion Țiriac, până acum.

Anunțul incredibil făcut de Laurette despre relația cu Ion Țiriac

Laurette este în atenția publicului din România de ani buni. S-a făcut remarcată la prezentări de modă, dar a ținut prima pagină a ziarelor și cu scandalurile în care a fost implicată. S-a iubit cu mulți oameni celebri din România, iar pe lista ei se pare că se numără și miliardarul Ion Țiriac.

Laurette a fost întrebată în mai multe rânduri despre relația cu Ion Țiriac, însă a refuzat de fiecare dată să vorbească despre asta. Acum, însă, frumoasa mulatră a „dat din casă” mai multe detalii. A vorbit despre relația cu Miliardarul de 84 de ani și a recunoscut că a ajutat-o recent.

Anuntul incredibil facut de Laurette despre relatia cu Ion Tiriac
Anuntul incredibil facut de Laurette despre relatia cu Ion Tiriac

„Nu a fost bărbat care să refuze”

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac. Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a spus Laurette.

Laurette s-a despărțit de iubit

Deși toată lumea se aștepta ca Laurette să ajungă în fața altarului cu iubitul ei, Magaye Gueye, cei doi amorezi s-au despărțit. De vină se pare că ar fi fost el, care nu s-ar fi mulțumit doar cu Laurette. Mulatra nu a putut să treacă pest infidelitatea partenerului de viață, așa că s-au despărțit.

„Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece din momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri. În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor”, a spus Laurette.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...