Anunţul făcut de Simona Halep în urmă cu puţin timp. Fanii, înmărmuriţi: „Este decizia corectă”

Stan Filon 21.05.2021, 15:41
Anunţul făcut de Simona Halep în urmă cu puţin timp. Fanii, înmărmuriţi: „Este decizia corectă”

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) s-a retras de la turneul de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Anunțul trist a venit chiar de la sportiva noastră, care a suferit o accidentare dureroasă în primul meci disputat la Roma.

Anunţul trist făcut de Simona Halep în urmă cu puţin timp

Jucătoarea de tenis Simona Halep a suferit o accidentare chiar în primul meci de la turneul din Roma, disputat în fața Angeliquei Kerber. A fost nevoită să abandoneze meciul, deși conducea, din cauza unei accidentări la gamba stângă. Această accidentare i-a dat planurile peste cap numărului 3 mondial, care făcuse din turneul de la Roland Garros o prioritate.

Toți fanii Simonei Halep sperau ca jucătoarea lor favorită să fie aptă pentru turneul din Franța, însă vestea proastă a venit pe o rețea de socializare. „Cu mare dezamăgire îmi anunţ retragerea de la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros. Din păcate, ruptura de la gamba stângă are nevoie de mai mult timp de recuperare, iar calendarul este foarte aglomerat.

Anuntul trist facut de Simona Halep in urma cu putin timp
Anuntul trist facut de Simona Halep in urma cu putin timp

S-a retras de la Roland Garros

Retragerea de la un turneu de Grand Slam este împotriva tuturor instinctelor şi aspiraţiilor mele de sportiv, dar este decizia corectă şi singura pe care o puteam lua în acest moment. Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristeţe, dar mă voi concentra pe recuperare, voi încerca să rămân pozitivă şi să revin pe teren în momentul în care voi fi în siguranţă. Roland Garros 2022, vin! Pe curând!”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Mesajul româncei a ajuns până la organizatorii turneului din Franța, care i-au și răspuns jucătoarei de tenis. „Fă-te bine cât mai repede, Simona! Pe curând”, au răspuns francezii, alături de un emoticon trist.

Accidentările nu au slăbit-o deloc anul acesta pe Simona Halep. A fost nevoită să se retragă de la mai multe turnee anul acesta decât în toată cariera sa. Sportiva a renunțat la meciurile de la Doha și Dubai, abandonând totodată și la Miami și în cadrul FedCup. Acum a fost nevoită să abandoneze și turneul de la Roma, din cauza unei accidentări, iar Roland Garros a intrat pe lista turneelor abandonate anul acesta de Simona Halep. Sportiva speră să fie aptă pentru a juca la Olimpiada de la Tokyo.

„Nu pot să joc, nu pot să mă mișc. Va fi o perioadă destul de dificilă. Moral sunt bine și accept ceea se întâmplă. Obiectivul este să fiu bine până la Olimpiadă. Sunt mici șansele să particip la Paris, bineînțeles că este o dezamăgire foarte mare”, spunea Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...