Anunț uriaș de la Blue Air! Ce se va întâmpla cu zborurile de la 1 martie. Toți românii sunt afectați

Mihai Roșoiu 16.11.2020, 20:21
Anunț uriaș de la Blue Air! Ce se va întâmpla cu zborurile de la 1 martie. Toți românii sunt afectați

După luni întregi de incertitudini, unele companii aeriene încep să-și stabilească strategia pentru viitor. Anunț uriaș de la Blue Air în acest sens. Reprezentanții companiei au făcut precizări despre ce se va întâmpla cu zborurile de la 1 martie. Toți românii, care sunt interesați de zboruri internaționale trebuie să știe ce decizie au luat șefii Blue Air.

Anunț uriaș de la Blue Air! Ce se va întâmpla cu zborurile de la 1 martie 2021

Conducerea companiei Blue Air au anunțat data la care vor fi reluate zborurile internaționale. Într-un comunicat oficial, Blue Air a făcut precizări referitoare la cursele externe cu plecare de pe Aeroportul Cluj Napoca. Din 1 martie 2021, operatorul de zbor va reintroduce mai multe zboruri către principalele orașe din Europa.

Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Dublin Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma și Stuttgart sunt orașele către care vor decola aeronavele Blue Air începând cu data de 1 martie 2021.

O altă precizare la fel de importantă pentru cetățenii care vor dori să-și rezerve locuri pentru zborurile anunțate. Cursele către Londra și Paris vor avea ca punct de aterizare cele mai mari aeroporturi din Anglia și Franța. Astfel, aparatele căre vor decola de Cluj către cele două destinații vor ateriza pe aeroportul Heathrow, în cazul Londrei și Charles de Gaulle, la Paris.

Blue Air, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile de la 1 martie
Blue Air, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile de la 1 martie

Oferta în funcție de cerințele românilor

Compania aeriană Blue Air se pregătește pentru reluarea zborurilor internaționale și a dezvăluit numele țărilor unde vor ajunge aeronavele sale. Potrivit unor informații furnizate în același comunicat, societatea va stabili numărul de curse către aceste orașe în funcție de cerințele care vor exista la momentul respectiv. Singura certitudine este data la care vor fi reluate cursele externe.

Inițial, compania anunțase ca dată de reluare a curselor sfârșitul lunii martie, însă de curând a anunțat modificarea amintită. Zborurile vor fi efectuate în mod regulat, iar prețurile biletelor vor fi anunțate din timp.

De asemenea, în perioada următoare, conducerea Blue Air ar putea face alte anunțuri asemănătoare despre destinații internaționale noi. Totul depinde de dorințele și cerințele viitorilor clienți.

Anunț uriaș de la Blue Air! Șefii companiei au anunțat ce se va întâmpla cu zborurile de la 1 martie. Românii vor putea zbura spre mai multe destinații externe, în principalele state ale Uniunii Europene, dar și în Marea Britanie.

Blue Air este o companie română de aviație privată, de tip hybrid, cu sediul în București. Baza principală a companiei este Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP), principalul aeroport al Bucureștiului.

 

Urmăriți Impact.ro și pe