Anunț oficial de la FRF! Ce echipament va purta România în meciul cu Germania

Andrei Cezar 08.10.2021, 12:16
Anunț oficial de la FRF! Ce echipament va purta România în meciul cu Germania

România va da piept cu Germania, vineri seară, de la ora 21:45, pe stadionul Volksparkstadion din Hamburg. Federația Română de Fotbal a anunțat ce echipament vor purta ”tricolorii” pentru duelul cu nemții.

FRF a anunțat cu ce echipament va juca România în partida cu Germania

Meciul de la Hamburg se anunță unul extrem de dificil pentru elevii lui Mirel Rădoi. Cu o garnitură plină de vedete, liderul grupei J, Germania, nu ia în calcul niciun alt rezultat în afara celor trei puncte în partida contra României.

Înainte duelului de pe Vorksparkstadion, România se află pe locul 3 în grupă, cu 10 puncte și un golaveraj de +3, în timp ce Germania ocupă prima poziție, cu un punctaj de 15 și un golaveraj impresionant, de +15.

”Tricolorii” vor evolua în echipamentul obișnuit în fața Germaniei: tricou galben, șort alb și jambiere galbene, potrivit Federației Române de Fotbal.

În precedenta acțiune a echipelor naționale, Germania a demonstrat o forță de atac incredibilă. Nemții au marcat, în cele trei partide disputate în luna septembrie, numai puțin de 12 goluri și nu au primit niciunul (2-0 cu Liechtenstein, 6-0 cu Armenia, 4-0 cu Islanda).

România a reușit și ea să obțină un golaveraj bun. Elevii lui Mirel Rădoi au înscris de patru ori și nu au primit niciun gol (2-0 cu Islanda, 2-0 cu Liechtenstein, 0-0 cu Macedonia de Nord).

Anunt oficial de la FRF! Ce echipament va purta Romania in meciul cu Germania
Anunt oficial de la FRF! Ce echipament va purta Romania in meciul cu Germania

Mirel Rădoi nu are somn înaintea partidei cu Germania

Selecționerul României a recunoscut, într-un inteviu acordat ieri postului de televiziune Digi Sport, că nu reușește să adune mai mult de câteva ore de somn pe noapte înaintea unui duel precum cel cu Germania.

Foarte puține ore. Asta am vorbit și cu Victor Pițurcă, Anghel Iordănescu, Gheorghe Hagi, Cosmin Contra. Foarte puține, maxim patru, nu pot să dorm mai mult, mai ales când se apropie astfel de adversari, dar e normal. Ai timp să recuperezi între acțiuni”, a spus Mirel Rădoi într-un interviu pentru Digi Sport.

România are o cotă extrem de mare la pariuri, pentru o victorie diseară pe Vorksparkstadion. Fostul internațional Ilie Dumitrescu a declarat uluit, în direct la ”Fotbal Club”, că nu își aduce aminte ca vreodată ”tricolorii” să fi avut o cotă atât de mare ca cea dinaintea partidei cu Germania, 21.

Eu mă uitam astăzi pe cotele de la pariuri: 21 pentru victoria României! 21! Eu nu cred că a mai fost vreodată. Și 1.12 pentru Germania. Deci 21 mi se pare… Cum îmi explic eu cota asta? E un dezechilibru foarte mare.

N-am mai văzut cota asta, nu știu, dar nu-mi aduc aminte ca vreodată selecționata noastră să aibă cota asta. Niciodată! CFR a avut cotă 13 cu Roma. Dar să ai 1.12 cu 21, mi s-a părut ceva…”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe