Prin ce trece Mirel Rădoi, înainte de meciul Germania-România. Câte ore doarme de fapt

Andrei Cezar 08.10.2021, 11:08
Prin ce trece Mirel Rădoi, înainte de meciul Germania-România. Câte ore doarme de fapt

Partida dintre Germania și România, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial 2022, va avea loc vineri, de la ora 21:45, pe stadionul Volksparkstadion Hamburg. Mirel Rădoi a prefațat întâlnirea cu selecționata lui Hansi Flick și a povestit prin ce emoții trece înaintea unui astfel de duel.

Câte ore doarme Mirel Rădoi înaintea meciului Germania – România

Favorită clară la câștigarea grupei J, Germania nu ia în calcul niciun pas greșit. Hansi Flick a chemeat la națională toată garnitura de vedete, iar duelul din această seară se anunță unul extrem de dificil pentru elevii lui Mirel Rădoi.

Într-o conferință de presă susținută înaintea partidei de la Hamburg, selecționerul României a declarat că tratează cu maximă seriozitate duelul cu nemții, chiar dacă peste câteva zile vom disputa partida contra Armeniei pentru locul 2 în grupă, cel care duce la baraj.

Întrebat, în cadrul unui interviu, dacă reușește să doarmă noaptea înaintea unei partide precum cea cu Germania, Mirel Rădoi a mărturisit zâmbitor că nu poate dormi decât câteva ore.

Foarte puține ore. Asta am vorbit și cu Victor Pițurcă, Anghel Iordănescu, Gheorghe Hagi, Cosmin Contra. Foarte puține, maxim patru, nu pot să dorm mai mult, mai ales când se apropie astfel de adversari, dar e normal. Ai timp să recuperezi între acțiuni”, a spus Mirel Rădoi într-un interviu pentru Digi Sport.

”E clar că adversarul ne va domina”

Mirel Rădoi se așteaptă la un meci dificil cu Germania, însă își dorește ca ”tricolorii” să poată specula la maximum punctele slabe ale formației lui Hansi Flick.

Să încercăm să acoperim foarte bine profunzimea, cei de la mijloc să stea foarte bine, să închidă culoarele și să încercăm să avem dublaje. E clar că nu o vom putea face permanent, știm exact zonele pe care le lăsăm pentru o relație de unu contra unu, în zonele laterale.

Chiar dacă ei centrează foarte rar, aduc 3-4 jucători în careul advers. Am văzut lucrurile astea, le-am lucrat și sperăm să nu avem probleme. E clar că adversarul ne va domina, va avea o calitate mai bună de a pasa, va avea o viteză de ritm mult mai ridicată decât a noastră. Va trebui să vedem cum abordăm și care sunt momentele pe care le vom intercala pentru că va trebui să stăm puțin mai jos, iar apoi să urcăm liniile”, a mai declarat selecționerul României.

Prin ce trece Mirel Radoi, inainte de meciul Germania-Romania. Cate ore doarme de fapt
Prin ce trece Mirel Radoi, inainte de meciul Germania-Romania. Cate ore doarme de fapt

”Bravo, Mirele! Așa trebuie procedat cu nemții”

Șanse de a obține un rezultat bun la Hamburg sunt. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, s-a declarat impresionat de atitudinea jucătorilor români după ce a urmărit sesiunile de antrenament dinaintea partidei. El l-a lăudat pe Mirel Rădoi pentru modul cum i-a pregătit pe elevii săi pentru partida din această seară.

Situația noastră e foarte clară. Pierdem sau câștigăm, tot trebuie să învingem Armenia. Dar de ce să nu visăm? Am văzut băieții la antrenament, avem o echipă mult mai completă față de modulul trecut de 3 jocuri. I-am văzut pe băieți foarte încrezători și foarte bine motivați.

Cred că Rădoi are dreptate în ceea ce pregătește. Nu sunt surprize. Din puncte de vedere tactic, chiar i-am zis ”Bravo, Mirele! Mi se pare că sunt lucrurile logice care trebuie făcute mâine cu nemții.” Pe mine m-a impresionat ce am văzut la antrenamente. Dacă le faci bine, probabil vei juca bine. Iar ce am văzut eu sunt semne îmbucurătoare”, a declarat Mihai Stoichiță.

Urmăriți Impact.ro și pe