Anunț important în cazul Caracal! Ce a transmis familia Alexandrei Măceșanu, după ce fata ar fi fost fotografiată într-un aeroport din Europa

Madlen Moraru 15.02.2020, 09:32
Anunț important în cazul Caracal! Ce a transmis familia Alexandrei Măceșanu, după ce fata ar fi fost fotografiată într-un aeroport din Europa

Familia Alexandrei Măceșanu a făcut un anunț foarte important, în legătură cu cazul Caracal. Adolescenta presupus ucisă de Gheorghe Dincă și-ar fi făcut apariția de curând pe un aeroport din Europa. Acest lucru a fost confirmat și de către rudele fetei de 15 ani, pe care mecanicul auto de 66 de ani a răpit-o în vara anului 2019. Nimeni nu știe ce i s-a întâmplat tinerei, în realitate, dar de curând aceasta a fost reperată și fotografiată într-un loc public, conform mărturisirilor făcute de familie.

Anunț important în cazul Caracal

Familia Alexandrei Măceșanu încearcă din răsputeri să afle ce s-a întâmplat cu fata lor, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o și dus-o în casa ororilor din Caracal. Mai mult, de curând, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale, cel care a oferit mai multe detalii în cazul care a șocat România a fost Alexandru Cumpănașu.

Bărbatul a oferit detalii importante, după ce în urmă cu câteva zile a fost prezent într-o emisiune de la Antena 3. De față au fost și părinții Alexandrei, care au asistat la recunoașterea acesteia, după ce au primit mai multe imagini. Se presupună că în una dintre fotografii, Alexandra Măceșanu s-a afla „pe un aeroport de tranzit din Europa”.

Alexandra Măceșanu ar fi în viață, după cum a susținut unchiul. Persoana care a primit dovada că adolescenta ar trăi a fost mama acesteia, Tudorița Măceșanu. Femeia a intrat în posesia unei imagini, în care ar fi nimeni alta decât fiica ei și s-ar fi aflat pe un aeroport. A fost pentru prima dată când familia a confirmat că este, într-adevăr, vorba despre Alexandra, pentru că mama ei a recunoscut-o imediat.

Până în prezent, femeia a refuzat astfel de gesturi, nefiind sigură pe dovezile pe care le avea în fața ochilor. Lucrurile stau cu mult diferit și în acest sens și publicațiile din România au primit avertismentul să nu publice respectiva fotografie, dacă vor intra în posesia probei controversate.

Anunț important în cazul Caracal! Ce a transmis familia Alexandrei Măceșanu, după ce fata ar fi fost fotografiată într-un aeroport din Europa

Ce a transmis familia Alexandrei Măceșanu, după ce fata ar fi fost fotografiată într-un aeroport din Europa

“Familia Măceșanu atenționează toate trusturile media să nu publice nicio fotografie cu Alexandra fără acordul familiei care ar putea pune în pericol ancheta aflată în desfășurare în afara României și care ar putea pune în pericol viața acesteia. Orice decizie contrară va atrage atât răspunderea civilă, cât și penală! Parinții sunt singurii care vor decide când se vor face publice anumite fotografii despre persoane care în acest moment sunt susceptibile de a se asemăna cu Alexandra Măceșanu! Este ultimul avertisment al familiei.”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe