Anunţ important de la Digi RCS-RDS. Se întâmplă în curând cu abonamentele

Stan Filon 14.06.2022, 19:59
Anunţ important de la Digi RCS-RDS. Se întâmplă în curând cu abonamentele

Digi RCS-RDS România vine cu o ofertă fierbinte, ca vremea de afară! Compania de telekom vine cu o propunere de nerefuzat pentru firmele din România. Astfel, dacă acestea portează numerele de telefon din alte rețele, la Digi RCS-RDS, se vor bucura de niște tarife foarte mici. În plus, aceste companii care aleg una dintre ofertele RCS RDS vor avea și reducere 50% timp de nu mai puțin de 6 luni!

Anunţ foarte important de la Digi RCS-RDS

Digi RCS RDS o numește „Oferta business a verii”. Vorbim despre abonamente foarte mici pentru firmele din România care se decid să-și porteze angajații în rețeaua RCS RDS. Noii abonați se vor bucura și de o reducere a tarifului cu 50%, timp de 6 luni de zile. Mai mult, cu cât sunt aduse mai multe numere de telefon, cu atât abonamentele scad!

Astfel, pentru portarea a 1 -5 abonamente, prețul redus cu 50% este de 1,65 euro/lună, fără TVA. Pentru 6-19 abonamente portate în rețeaua Digi RCS RDS, prețul unui abonament redus cu 50%, timp de 6 luni, scade la 1, 45 euro/lună, fără TVA. La peste 20 de abonamente portate la RCS RDS, prețul redus cu 50% al unui abonament, timp de 6 luni, este de 1,25 euro/lună, fără TVA.

Anunt foarte important de la Digi RCS-RDS
Anunt foarte important de la Digi RCS-RDS

Cu ce oferte vine Digi RCS RDS pentru firmele din România

Pentru prima variantă, te bucuri de trafic nelimitat de internet cu: viteze de până la 21,6 Mbps, pentru 10GB trafic de date în rețeaua 3G și viteze de până la 150 Mbps, pentru 50GB trafic de date în reteaua 4G.

Pentru oferta a doua, te bucuri de trafic de internet cu: viteze de până la 21,6 Mbps, pentru 10GB trafic de date în rețeaua 3G și viteze de până la 150 Mbps, pentru 50GB trafic de date în reteaua 4G.

A treia ofertă vine cu trafic de internet cu: viteze de până la 21,6 Mbps, pentru 10GB trafic de date în rețeaua 3G și
viteze de până la 150 Mbps, pentru 50GB trafic de date în reteaua 4G.

În plus, la toate cele trei variante de abonamente vă veți bucura de minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, plus 1000 de minute internaționale.

De asemenea, atunci când veți opta pentru una dintre variantele de mai sus, veți avea tarifuri 0 (zero) către retelele de telefonie mobila Digi Mobil Italia, Digi Mobil Spania, Digi Mobil Ungaria, principalele retele de telefonie fixa din alte state ale U.E., principalele retele de telefonie fixa si mobila din S.U.A., Canada si China. De asemenea, tot zero costuri per apel veți înregistra și atunci când sunați în principalele retele de telefonie mobila din Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Ceha, Germania, Danemarca, Grecia, Spania, Franta, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Polonia, Portugalia, Suedia, Marea Britanie, Olanda si cele din Lituania, Estonia, Islanda, Luxemburg.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...