Anunț de ultimă oră de la RCS-RDS. Ce se va întâmpla începând cu 11 mai

Redacția IMPACT 08.05.2020, 11:23
Anunț de ultimă oră de la RCS-RDS. Ce se va întâmpla începând cu 11 mai

Vești bune pentru abonații Digi. Grupul RCS & RDS a pregătit o surpriză pentru abonații săi. Operatorul anunță o campanie promoțională dedicată exclusiv abonaților săi, care va fi disponibilă începând cu data de 11 mai.

Campanie nouă RCS-RDS, dedicată abonaților

Digi Days este numele campaniei realizate de Digi România. Proiectul inițiat este unul foarte simplu, dar care vine în ajutorul abonaților. Astfel, în perioada 11-16 mai, toți abonații RCS&RDS pot beneficia de o reducere substanțială de 50%, pentru o perioadă de șase luni, în măsura în care vor alege un pachet superior al serviciilor deja contractate, pentru adăugarea altor servicii din portofoliul Digi sau pentru activarea de extraopțiuni.

DIgi Days, campanie care vine cu reduceri mari pentru abonați. Sursa foto: captură foto/digiromania.ro
DIgi Days, campanie care vine cu reduceri mari pentru abonați. Sursa foto: captură foto/digiromania.ro

Campania Digi Days este organizată exclusiv online și va debuta luni, 11 mai 2020.Clienții deja prezenți ai operatorului de telecomunicații au posibilitatea de a alege serviciile direct din pagina principală, acolo unde va fi vizibilă ceastă ofertă. O altă modalitate prin care clienții abonați vor putea accesa oferta este intrarea în secțiunea denumită „Contul meu”, apoi în „Serviciile mele”, după care pot selecta serviciul pentru care doresc un upgrade, repsectiv extraopțiunea TV dorită. Important de precizat este faptul că prețul pe care abonații îl vor achita vreme de șase luni pentru oferta Digi Days va fi redus la jumătate, adică cu 50% din valoarea inițială, anunță operatorul.

Cine pot fi beneficiarii campaniei Digi Days

Persoanele eligibile pentru Digi Days, oferta nouă introdusă de operatorul de telecomunicații sunt clienții RCS-RDS care au deja cel puțin un serviciu activat și aleg prelungirea contractelor/activarea de noi servicii pentru o perioadă de doi ani (24 de luni).

Digi România este unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune. Compania listată la Bursa de Valori București (BVB) a încheiat anul fiscal 2019 cu venituri cumulate de aproximativ 5,6 miliarde de lei (aproximativ 1,2 miliarde de euro), potrivit rezultatelor financiare preliminare publicate pe site-ul BVB. Profitul net s-a majorat cu 132%, la aproximativ 197 de milioane de lei (circa 42 de milioane de euro).