Giani Kiriță a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo. „O gloată de ratați, și-au bătut joc de culorile acestui club”

Sorin Barbu 29.05.2022, 23:57
Giani Kiriță a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo. „O gloată de ratați, și-au bătut joc de culorile acestui club”

Giani Kiriță este furios! Dinamo nu a reușit să treacă de Universitatea Cluj și a retrogradat pentru prima oară în istorie. Fostul căpitan din „Ștefan cel Mare” a fost invitat în emisiunea Playsport Live și i-a criticat pe jucători și le-a transmis că a venit vremea să plece.

Giani Kiriță, necruțător cu jucătorii care nu au reușit să țină Dinamo în prima ligă

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani a echipei, iar Giani Kiriță nu a mai suportat umilința. Nu-i vină să creadă că un club cu 18 campionate și 13 cupe ale României a ajuns în Liga a doua și îi consideră vinovați pe actualii jucători și antrenori ai formației.

„Nu prea mai am cuvinte, mi-am dat sufletul pentru clubul asta. O gloată de ratați au reușit să ne facă de rușine. Acești băieți au avut tupeul să răspundă că ei fac, că dreg și uitați unde au dus echipa. Un club că Dinamo nu se retrogradează.

O gloată de ratați. Luați bagajul, plecați, ei nu au ce să facă la Dinamo. Nu putem să ne ascunde după degete. Nu au avut bun simț, nu au avut respect, și-au bătut joc de culorile acestui club. Ratații ăștia ne-au făcut de rușine”, a spus Kiriță în exclusivitate la Playsport Live.

Giani Kiriță l-a criticat dur și pe Dusan Uhrin. Antrenorul ceh a fost adus să salveze echipa și a spus de multe ori că scopul lui este să pregătească fotbaliștii pentru partidele de baraj. În 180 de minute cu U.Cluj, Dinamo a marcat un singur gol.

„E greu, am avertizat, am spus despre lipsa de valoare. Am spus că nu o să poată acești jucători să ducă acest baraj.Toată lumea trebuie să zboare, de la A la Z. Tot. Nu știu cât o să fie băieții ăștia afectați sau Dusan Uhrin.

Cu siguranță, Uhrin trebuie să plece. Nu cred că poate să aibă tupeul ăsta să vină și să spună că nu pleacă. E penibil, ar fi chiar penibil”, a spus Giani Kiriță la Playsport Live.

Dinamo a retrogradat prima oară în istoria clubului, iar la finalul partidei fanii echipei au încercat să intre pe teren să-i bată pe jucători.

Urmăriți Impact.ro și pe