Antonia, replică dură pentru cei care au criticat-o pentru felul în care arată. Vedeta a răbufnit ca niciodată

Iancu Andreea 03.02.2021, 13:12

Frumoasa artistă a răbufnit după ce fanii au criticat-o pentru noul său aspect fizic. Antonia a oferit o replică dură celor care nu au apreciat schimbările trupului său, după mai multe ore petrecute în sala de sport. Vedeta le-a transmis gurilor rele un mesaj clar.

Transformare totală de look. Cum a apărut vedeta pe rețelele de socializare

Nu încape îndoială că Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar asta o dovedesc inclusiv numeroasele topuri realizate de revistele de specialitate de-a lungul timpului. Cu un aspect fizic de invidiat, chiar și după cele trei sarcini prin care a trecut, artista este un real exemplu că se poate pentru mămicile de pretutindeni. Totuși, un trup aproape de perfecțiune nu poate fi obținut fără sacrificii, iar Antonia dovedește că în ultima vreme a petrecut multe ore la sală, lucrând intens.

Recent, vedeta a postat o imagine pe contul său de Instagram prin care a atras antipatia unora dintre fani. Antonia a apărut îmbrăcată extrem de sumar, lăsând să i se vadă trupul extrem de bine lucrat. Dacă în mod normal o astfel de imagine ar fi stârnit reacții pozitive, de data aceasta cârcotașii s-au legat de faptul că picioarele artistei par mult prea musculoase. Unii dintre internauții au comparat-o pe frumoasa vedetă cu un culturist. Însă reacțiile răutăcioase nu au rămas netaxate de către vedetă, care obișnuiește să vorbească sincer și deschis despre viața sa.

Vedeta a fost criticată aspru pentru noua schimbare de look
Vedeta a fost criticată aspru pentru noua schimbare de look

Antonia, replică dură pentru fanii săi

Te indrepti catre culturism? .. e ok, daca iti place… dar pierzi din feminitate ( nu spun cu hate..) ?, este unul dintre comentariile în care Antonia este taxată pentru modul în care arată recent.

Pentru că fenomenul de „hate” din mediul online pare să atingă cote alarmante, Antonia a decis să le răspundă răutăcioșilor care obișnuiesc să o critice. Vedeta a transmis un mesaj prin care demonstrează că este o femeie încrezătoare în forțele proprii, care își cunoaște valoarea. Antonia a oferit o replică dură fanilor săi de pe Instagram sub forma unor versuri.

Nu am nevoie de opinia voastră. Nu aștept confirmarea voastră. Nu voi fi niciodată perfectă, dar măcar acum am curaj. Acum inima mea este deschisă., a scris frumoasa artistă pe contul său de Instagram.

Pe de altă parte, Antonia se bucură de o perioadă liniștită a vieții sale, după ce s-a pronunțat divorțul de fostul său soț, Vicenzo Castellano. Acum că vedeta este din nou o femeie liberă, ea și iubitul său Alex Velea, vor putea să își organizeze nunta mult visată, după ridicarea măsurilor din pandemie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...