Antonia şi-a supărat fanii cu ultima poză. Ce au observat internauţii în imagine: “Te transformi”

Andreea Bisinicu / 26.01.2021, 19:20
Antonia şi-a supărat fanii cu ultima poză. Ce au observat internauţii în imagine: “Te transformi”

Antonia şi-a supărat fanii cu ultima poză. Ce au observat internauţii în imagine: “Te transformi”. Admiratorii frumoasei artistei au criticat-o dur pe iubita lui Alex Velea, după ultimele fotografii de pe Instagram. Reacția frumoasei brunete după ce un urmăritor a numit-o culturistă este absolut savuroasă. Cum a gestionat situația cea mai frumoasăm femeie din România.

Antonia şi-a supărat fanii cu ultima poză

Antonia este considerată, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din România. Iubita lui Alex Velea a știut mereu cum să-și mențină silueta divină, de zeiță, mai ales având în vedere că frumoasa vedetă a născut de trei ori până la vârsta de 31 de ani. Are milioane de fani în toate colțurile lumii, care o idolatrizează și îi urmăresc orice mișcare pe rețelele de socializare și este considerată o reprezentantă sublimă a întregii suflări feminine din România.

Cu toate acestea, Antonia a avut parte de câteva comentarii răutăcioase la ultima poză pe care a postat-o pe rețelele sociale. În timp ce majoritatea o laudă, spunând că arată senzațional, au existat câteva voci care au criticat-o pe frumoasa artistă. Mai exact, fanii i-au atras atenția Antoniei asupra picioarelor, care sunt mult prea lucrate și care par să-i știrbească din feminitate:

„Te îndrepți către culturism?… E ok, dacă îți place, dar pierzi din feminitate (nu spun cu hate..)🙂”

Prea lucrată la picioare…

Nu prea pare progress, dar ce știu eu…

Poza asta nu trebuia expusa e nașpa

Wow…horror…” , au fost doar câteva dintre reacțiile negative pe care Antonia le-a primit la imaginea postată pe conturile sale de Instagram și Facebook.

Fanii de pe rețelele sociale au criticat-o pe Antonia pentru faptul ca are picioarele precum cele ale unei culturiste
Fanii de pe rețelele sociale au criticat-o pe Antonia pentru faptul ca are picioarele precum cele ale unei culturiste

Când vor face nunta Antonia și Alex Velea

Câinii latră, ursul merge, vorba unui vers din melodia Vorbește Lumea a Antoniei. Artista nu s-a lăsat atacată de comentariile internauților, semn că se simte foarte bine în pielea ei și este mândră de progresul său. Cert este că Alex Velea este cel mai mare susținător al frumoasei sale iubite. Cei doi artiști sunt împreună din 2012, formează cel mai fierbinte cuplu din showbizul românesc și au o familie superbă, alături de cei doi băieți ai lor, Dominic și Akim, precum și micuța Maya, fiica Antoniei din fostul mariaj.

Acum că divorțul Antoniei de Vicenzo Castellano s-a pronunțat și diva este, în sfârșit, o femeie liberă din punct de vedere legal, fanii cuplului abia așteaptă ca cei doi cântăreți să-și unească destinele și în fața altarului. Acest lucru s-ar putea întâmpla mai repede decât am crede, deoarece Antonia și Alex Velea au planuri mari pentru 2021. Artiștii speră să facă nuna în vara acestui an, dacă se relaxează restricțiile din pandemie.

„Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul, au declarat apropiați ai cuplului pentru redacția playtech-impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI