Imaginile cu Antonia care fac furori pe internet. Iubita lui Alex Velea a lăsat tot la vedere

Ioana Bucur 25.01.2021, 20:43

Așa arată o femeie care a născut de trei ori? Antonia a trecut printr-o schimbare de look și chiar și de atitudine, în ultima perioadă. Iubita lui Alex Velea a lăsat tot la vedere. Imaginile, interzise cardiacilor sau celor pudici, fac furori pe internet.

Antonia a lăsat tot la vedere. Imaginile fac furori în mediul online

Lunile de izolare la domiciliu au adus schimbări nedorite pentru cei mai mulți în momentul în care se urcă pe cântar. Nu este și cazul Antoniei. Artista a trecut printr-o transformare uluitoare. Chiar dacă a fost mereu considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia devenise nemulțumită de corpul ei, pe care observa semnele lăsate de cele trei sarcini. Așa că a luat exemplul lui Alex Velea și și-a dedicat cât mai mult timp antrenamentelor. Iar rezultatele sunt spectaculoase.

Antonia pare că se simte excelent în propria piele și nu mai are nicio reținere în a-și etala trupul sculptat cu mult efort. Iubita lui Alex Velea a lăsat tot la vedere, în două fotografii postate recent pe o rețea socială. Îmbrăcată doar într-un body ce lasă foarte puțin imaginației, artista s-a fotografiat în fața unei oglinzi: „Îmi admiram progresul…” a scris artista, în descrierea postării.

Imaginile au făcut furori pe internet, strângând peste 128 de mii de like-uri și aproape 600 de comentarii, în doar câteva zile de la publicare.

Imaginile cu Antonia care fac furori pe internet
Imaginile postate de Antonia pe o rețea socială

După ani buni de relație și doi copii, Antonia și Alex Velea s-ar pregăti de nuntă

Antonia și Alex Velea trăiesc o poveste de dragoste intensă și sunt părinții a doi băieței tare simpatici. O singură piedică a stat în calea fericirii lor desăvârșite: procesul de divorț al artistei cu fostul soț, italianul Vincenzo Castellano. După aproape șapte ani de așteptare, judecătorii și-au pronunțat decizia, iar Antonia a devenit o femeie liberă și în acte.

Potrivit PlayTech, Antonia și Velea și-ar dori să își unească destinele anul acesta, iar în cadrul evenimentului să îi boteze și pe cei doi fii ai lor.

„Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul, au declarat apropiați ai cuplului pentru sursa citată.

Sărbători departe de fiica ei

Deciza judecătorilor i-a redat libertatea, însă i-a și luat ceva artistei. Instanța a hotărât ca fostul soț al Antoniei, Vincenzo Castellano, să primească custodia exclusivă asupra micuței Maya. Antonia a obținut, totuși, dreptul de a-și vizita fiica alături de cei doi băieți ai săi și de Alex Velea, actualul său partener.

„Deși ar fi avut dreptul, Antonia a ratat să-și petreacă sărbătorile cu Maya, din cauza pandemiei. Artista a obținut dreptul de a-și aduce fiica în România și în urma unei anchete ce a avut loc la noul său domiciliu, aceasta demonstrând că fetița va putea beneficia de cele mai bune condiții și că nimic nu-i va lipsi, au povestit apropiații Antoniei, în exclusivitate pentru PlayTech.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...