Antena 1 dă lovitura: semnează cu o fostă prezentatoare de la Pro TV. A ales să-și dea demisia după 10 ani petrecuți alături de Andreea Esca

Stan Filon 17.03.2023, 15:50

Antena 1 a dat lovitura! Postul de televiziune a semnat cu o fostă prezentatoare de la Pro TV, care s-a decis să revină pe micul ecran în cadrul Observatorului de la Antena 1. Vedeta de televiziune revine după doi ani de absență, timp în care s-a aflat în concediu maternal.

Antena 1 dă lovitura: semnează cu o fostă prezentatoare de la Pro TV

Așadar, lovitură de senzație pe piața media, după ce Antena 1 a convins-o pe prezentatoarea Ramona Păuleanu să se alăture Observatorului, scrie paginademedia.ro. Prezentatoarea de televiziune este una cu experință, după cei 10 ani petrecuți la Pro TV.

Potrivit sursei citate, jurnalista Ramona Păuleanu se va ocupa tot de rubrica Meteo, însă acum pentru Observatorul de la Antena 1. Ea urmează să apară pe post începând de săptămâna viitoare. Contactată de jurnaliști, Ramona Păuleanu a preferat să nu comenteze informațiile apărute în presă.

Antena 1 da lovitura! Semneaza cu o fosta prezentatoare de la Pro TV
Antena 1 da lovitura! Semneaza cu o fosta prezentatoare de la Pro TV

„Atât de multe urcuşuri şi de coborâşuri”

Cert este faptul că Mihaela Donosă, cea care a prezentat până acum rubrica Meteo pentru Observator, şi-a anunţat deja plecarea. Anunțul a venit pe o rețea socială.

„Mulţumesc, Antena 1! Atât de multe urcuşuri şi de coborâşuri, însă întotdeauna recunoscătoare. Foarte recunoscătoare pentru oamenii pe care i-am cunoscut şi care m-au susţinut. Ne vedem curând la TV!”, a scris ea pe Facebook. Potrivit aceleiași surse, jurnalista Mihaela Donoasă nu va sta nici ea prea mult pe tușă, ci va reveni foarte repede pe micile ecrane, însă la Realitatea TV.

Dar cine este, de fapt, Ramona Păuleanu, noua prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1? Ei bine, după cum spuneam, jurnalista a lucrat peste zece ani la Pro TV, ca reporter. A făcut investigaţii cu camera ascunsă, a acoperit domeniul social timp de câţiva ani, a fost jurnalist pe eveniment, dar s-a ocupat şi de meteo.

Căsătorită cu avocatul Adrian Cuculis

Ramona Păuleanu este absolventă a Facultăţii de Jurnalism a Universităţii Hyperion, dar şi a Şcolii de Televiziune. Înainte de cei zece ani de Pro TV, a lucrat aproape un an tot la Antena 1.

În plus, de aproximativ două luni, Ramona Păuleanu împreună cu colega ei din Pro TV Adriana Stere au lansat un podcast de parenting, care s-a dovedit a fi un real succes. În cele aproape zece episoade, cele două vedete au strâns aproape 150.000 de vizualizări pe Youtube. În același timp, și-au lansat podcastul și pe TikTok, unde au strâns în jur de două milioane de vizualizări. Ramona Păuleasa este căsătorită cu avocatul Adrian Cuculis și sunt părinți de gemeni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...