FOTO EXCLUSIV

Primele imagini cu Octavia Geamănu după ce s-a aflat că a fost dată afară de Antena 1. Cum a fost surprinsă vedeta de la Observator. FOTO EXCLUSIV

Ana Anitoiu 15.07.2022, 14:53

Octavia Geamănu a fost surprinsă de paparazzii Impact.ro, în primele imagini după ce s-a aflat că a fost dată afară de la Antena 1. Iată cum a fost surprinsă vedeta de la Observator în urma înlocuirii sale la pupitrul știrilor.

Ce moment derutant a trăit Octavia Geamănu la Antena 1

Octavia Geamănu, care prezenta Observatorul în weekend la Antena 1, nu mai apare de o lună la televizor. În prima săptămână din iunie, ea a fost anunţată că nu va mai prezenta jurnalul.

După o perioadă de concediu, jurnalista a revenit la serviciu, odată cu prezentatoarea programată pentru ziua respectivă, Mihaela Călin. A fost creată astfel o situaţie derutantă legată de cine intră pe post, iar decizia a fost luată de producător în urma unui apel telefonic „mai sus”, potrivit Paginademedia.ro.

Observatorul de weekend de la Antena 1 va fi prezentat în curând de o jurnalistă care vine de la Aleph News şi care a lucrat timp de patru ani la Pro TV, Irina Ursu. Disputa dintre Octavia Geamănu şi Antena 1 s-ar purta acum la nivel de avocaţi. Ea a declarat că încă este sub contract și îl respectă, prezentându-se la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00.

Primele imagini cu Octavia Geamanu după ce s-a aflat că a fost dată afară de Antena 1
Octavia Geamanu

Cum a fost surprinsă Octavia Geamănu după ce a aflat că a fost dată afară

Octavian Geamănu a fost surprinsă de paparazzii Impact.ro după orele de program, alături de fiul ei, Andrei. Prezentatoarea a fost fotografiată în timp ce conducea o mașină BMW.

În imagini, Octavia Geamănu a fost surprinsă purtând o ținută lejeră, formată dintr-o fustă verde, un top negru scurt, o pereche de sandale fără toc și o pălărie de vară. Prezentatoarea a ieșit dintr-o benzinărie alături de fiul ei.

Octavia Geamănu lucrează în grupul Intact de aproape două decenii. A început în anul 2003, la televiziunea Antena 1 Târgu Jiu. S-a mutat la București doi ani mai târziu și a fost, printre altele, reporter Observator şi prezentator GSP TV.

De-a lungul celor două decenii petrecute în grupul Intact, Octavia Geamănu a prezentat, printre altele, Observatorul Matinal şi Observatorul de la ora 22.30, după ce Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu, a plecat pentru ocupa funcția de purtător de cuvânt al Guvernului.

În perioada 2012 – 2016, Octavia Geamănu a prezentat Observator Special. Ea a fost şi la pupitrul ştirilor de dimineaţă, împreună cu Daniel Osmanovici. În anul 2018 a trecut la Observatorul de weekend, iniţial alături de Cosmin Stan, care între timp a plecat la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...