Antena 1 a făcut modificări în program. Cine va prezenta Observatorul de noapte

Redacția IMPACT 25.03.2020, 16:46
Antena 1 a făcut modificări în program. Cine va prezenta Observatorul de noapte

Antena 1 face modificări în programul oficial de difuzare al emisiunilor și show-urilor produse. Schimbările se vor resimți și la nivelul principalelor buletine de știri. În acest sens, a fost introdus Observatorul de noapte, de pe data de 24 martie 2020.

Antena 1 a făcut modificări în program. Cine va prezenta Observatorul de noapte

Cel mai nou program de știri marca Antena 1 a fost difuzat, în premieră, în seara de marți. Observatorul de noapte a fost difuzat, într-o primă ediție, chiar după cel mai nou episod al aventurii Asia Express. De asemenea, noul program de știri va fi prezentat de o figură cunoscută pentru telespectatori, tot de la postul de televiziune. Mai exact, Valentin Butnaru, care până acum a fost la pupitrul Observatorului de la prânz a preluat acest rol, potrivit paginademedia.ro.

Mai mult, prezentatorul a fost și gazda emisiunii de divertisment The Wall – Marele Zid, tot de la Antena 1. Edițiile de noapte introduse, de pe 24 martie, în grila de program vor fi difuzate înainte de începerea emisiunii X-tra Night Show, prezentată de Dan Capatos. Seara trecută, emisiunile au fost întrerupte pentru difuzarea în direct a conferinței de presă ce conținea anunțul autorităților despre noul virus.

Ministrul Vela și secretarii de stat Raed Arafat şi Bogdan Despescu au anunțat noile măsuri legate de lupta cu pandemia. Buletinul de știri al nopții va fi difuzat începând cu ora 23:00, în fiecare zi, și va acoperi în edițiile sale subiectul crizei sanitare, și nu numai.

Antena 1 a făcut modificări în program. Cine va prezenta Observatorul de noapte
Valentin Butnaru va prezenta edițiile Observatorului de noapte, de la Antena 1

Noi cazuri de îmbolnăvire au fost confirmate în România, în doar 24 de ore. Există 144 de noi pacienți confirmați ca purtători ai noului virus SARS-COV-2. Totalul transmis astăzi, la orele prânzului, era cel de 906 persoane, pe teritoriul României. 18 pacienți, dintre care 8 în stare extrem de gravă, au fost transferați în unitățile medicale din țară.

De când a intrat în vigoare starea de urgență, 86 de persoane au fost declarate vindecate și au fost externate din spital. Cele mai multe sunt în Timișoara, fiind vorba de 53 de pacienți. În Capitală, 23 de pacienți confirmați cu noul virus au fost declarați vindecați de către medici.

Urmăriți Impact.ro și pe