Mirela Vaida, anunțul care a stârnit entuziasmul fanilor: ”De azi avem un nou membru în familie”

Diana Radu 25.03.2020, 16:01
Mirela Vaida, anunțul care a stârnit entuziasmul fanilor: ”De azi avem un nou membru în familie”

Mirela Vaida și-a anunțat fanii pe pagina sa de Instagram că familia ei s-a mărit cu un nou membru, care este foarte năzdrăvan. Cei mai încântați sunt cei mici care nu ratează nicio ocazie de a se juca cu el. Este vorba despre un cățeluș, pe nume Shelby.

Familia Mirelei Vaida s-a mărit: „De azi mai avem un membru în familie”

Prezentatoarea de la Acces Direct are acum de îngrijit pe lângă cei trei copii: Carla, Vladimir și Tudor și un pui de câine în vârstă de două luni. Se pare că Shelby i-a dat deja bătăi de cap Mirelei, deoarece i-a distrus deja două ghivece cu flori.

mirela vaida, un nou membru al familiei
Familia Mirelei Vaida s-a mărit: „De azi mai avem un membru în familie”

Fotografia postată de Mirela Vaida cu noul membru al familiei a adunat peste 10.000 de aprecieri și a stârnit mai multe comentarii în rândul fanilor. „Ce frumos este”, „Să vă trăiască să fiți sănătoși cu toții”, „E tare frumos”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Însă, vedeta nu exclude nici varianta de a deveni pentru a patra oară mama. Mirela Vaida își dorește o familie numeroasă și soțul său la fel. Acesta a mărturisit că și-ar mai dori o fetiță pentru a echilibra balanța. Cu toate acestea. Mirela Vaida a spus că nu plănuiește nimic și că toate se vor întâmpla atunci când o vrea cel de sus.

„Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori… să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că… nu am probleme. Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu am dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic, am alăptat copiii, mă ocup de ei… Iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă”, a povestit Mirela Vaida, potrivit okmagazine.ro.