Anna Lesko şi secretul frumuseţii. Blondina nu vrea să îşi arate deloc vârsta. Foto

Badea Violeta 31.03.2022, 10:35
Anna Lesko şi secretul frumuseţii. Blondina nu vrea să îşi arate deloc vârsta. Foto

Anna Lesko este, fără dar și poate, una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz-ul românesc. Este extrem de apreciată, cunoscută și frumoasă, iar cu trupul ei ca tras prin inel ar putea da clasă oricui. Deşi nu se mai află la vârsta adolescenței, fosta concurentă de la „Ferma vedetelor: orășeni vs. săteni” are o formă fizică de invidiat și mulți români se întreabă care este secretul frumuseţii sale. Iată cum a fost surprinsă, recent, superba blondină!

Anna Lesko, superbă la 43 de ani. Cum se menține în formă blondina

Anna Lesko nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una din cele mai sexy apariții din România, iar anii pare că nu și-au pus amprenta asupra fizicului ei.

Ajunsă la 43 de ani, vedeta face senzație la orice apariție de a sa, indiferent de ținuta pe care o alege. De curând, paparazzi CanCan au surprins exact momentul în care aceasta s-a întâlnit cu o prietenă la un local din Capitală, unde au luat masa.

Ulterior, frumoasa cântăreață s-a îndreptat către un salon de înfrumusețare, semn că Anna Lesko apelează la ajutorul specialiștilor pentru a se menține veșnic tânără și atrăgătoare.

Cu un corp perfect și o ținută impecabilă, care i-a scos în evidență atuurile fizice, vedeta a atras toate privirile trecătorilor. Nu de puține ori, superba cântăreață a mărturisit în cadrul unor interviuri acordate de-a lungul timpului că o femeie trebuie să arate impecabil pe stradă, în parc sau când se află la cratiță.

Anna Lesko, surprinsa în timp ce se indrepta spre un salon de infrumusetare
Anna Lesko, surprinsa în timp ce se indrepta spre un salon de infrumusetare

Anna Lesko, divă și în bucătărie

În ultima perioadă, Anna Lesko a lăsat deoparte muzica și s-a concentrat pe gătit. De altfel, aceasta a surprins în mod plăcut publicul de la ,,Vorbește Lumea” , unde a prezentat diverse rețete spectaculoase.

Aparițiile sale au fost remarcate și de cunoscuta artistă americană Jennifer Lopez, care a inclus-o în videoclipul ei. Imaginile cu Anna Lesko au fost luate dintr-un clip distribuit de vedetă pe o rețea socială. Aceasta frământa aluatul în timp ce fredona piesa lui J.Lo.

@anna_lesko #patichallenge #patilonely #MoveForMentalHealth #pandachallenge #foryou ♬ Pa Ti – Jennifer Lopez & Maluma

Sursă foto: CanCan

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...