Cum a fost pusă la punct întâlnirea dintre Anna Lesko şi Monica Gabor. Irinel Columbeanu a fost de faţă, desigur

Iancu Andreea 09.03.2022, 09:34

Viața amoroasă a lui Irinel Columbeanu a atras dintotdeauna atenția, prin prisma relațiilor omului de afaceri cu femei mult mai tinere decât el. Printre partenerele lui Irinel s-a numărat nu doar celebra Monica Gabor, care i-a fost și soție, dar și focoasa Anna Lesko. Puțini știu că cele două au avut ocazia să se cunoască. Despre întâlnirea dintre Anna Lesko și Monica Gabor a vorbit Irinel Columbeanu în cel mai recent volum al cărții sale autobiografice.

Cum s-a întâlnit Anna Lesko cu fosta soție a lui Columbeanu, Monica Gabor

Recent, Irinel Columbeanu a decis să scrie o carte despre viața sa, pe care o va lansa în trei volume. Trilogia „Istoria unui vehement” a avut lansarea celei de-a doua cărți, denumită „Apofenia”, în care fostul om de afaceri vorbește despre momente savuroase și intime din viața sa privată. Astfel, Columbeanu a dezvăluit cum s-au întâlnit pentru prima oară Anna Lesko, fosta iubită a sa, cu Monica Gabor, cea care i-a fost și soție și care i-a dăruit afaceristului o fetiță, pe Irinuca.

În perioada în care Monica și Iri formau un cuplu, a existat un moment în care fosta iubită a milionarului și-a făcut apariția alături de soții Columbeanu. Cele două femei aveau să se cunoască la mare, în timpul unei scurte vacanțe. Detaliile primei întâlniri dintre Monica Gabor și Anna Lesko au fost dezvăluite în cel mai recent lansat volum al cărții lui Irinel.

„Prima ieșire pe mare o făcură din port împreună cu Matei și cu cealaltă Monica, iar când se întoarseră la un concert la Constanța al Annei Lesko, concert care se ținea foarte aproape, tot în portul Constanța. Fu ideea lui Matei, care se ocupa de partea de sunet și lumini a concertului, ca și participarea la bufetul organizat în backstage după concert, unde cele două făcură astfel și cunoștință!”, a povestit Irinel Columbeanu, în cartea sa.

Cum a avut loc întâlnirea dintre Anna Lesko și Monica Gabor, fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu
Monica Gabor și Irinel Columbeanu, alături de fiica lor

Irinel Columbeanu, probleme serioase de sănătate

În ciuda faptului că se străduiește să rămână activ și să își ocupe timpul cu lansarea cărții sale, Irinel Columbeanu nu poate ignora vârsta din buletin. Ajuns la 64 de ani, fostul om de afaceri a început să se resimtă, iar problemele de sănătate nu l-au ocolit. Fostul soț al Monicăi Gabor a trecut recent printr-o perioadă dificilă, după ce a ajuns în spital în urma unui accident vascular cerebral.

Fostul milionar are acum montat un stent și trebuie să urmeze mai multe recomandări ale medicului, având mai multă grijă cu meniul său zilnic. Specialiștii i-au explicat că trebuie să scape de vicii, să elimine alimentele bogate în grăsimi și să opteze pentru un stil de viață sănătos. Micuța Irina, fiica sa, este cea care îl încurajează să înlocuiască ceafa de porc cu peștele, un aliment preferat de ea.

„Mă simt foarte bine acum, parcă am renăscut. Mi s-a montat un stent și de aici înainte va trebui să am grijă ce mănânc, ce beau. Voi renunța la tot ce mi-ar putea face rău, gen coasta de porc grasă, un păhărel cu tărie sau altele. Nu mai consum nici dulciuri, e posibil să am și un diabet și voi evita grăsimile. Cred chiar că mâine mă voi putea externa”, spunea Irinel Columbeanu pentru Playtech.

Pe data de 18 februarie, acesta a fost luat cu ambulanța, după ce a suferit un AVC (accident vascular cerebral), al doilea de acest gen din viața sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...