Anna Lesko, o nouă apariție controversată. Ce a purtat la Splash! Vedete la apă, fanii au crezut că nu văd bine

Iancu Andreea 13.09.2021, 21:16

Este una dintre cele mai senzuale prezențe feminine din showbiz-ul autohton și, deși este mămica unui băiețel, pe nume Adam, împlinind totodată frumoasa vârstă de 42 de ani, noua prezentatoare a emisiunii “Splash! Vedete la apă” reușește să uimească printr-o apariție controversată. Frumoasa basarabeancă a purtat în timpul show-ului de la Antena 1 o ținută care îi dezvăluie trupul fără cusur, stârnind totodată imaginația bărbaților.

Ce ținută controversată a purtat Anna Lesko în emisiunea “Splash! Vedete la apă”. Vedeta a încins atmosfera cu apariția sa

Anna Lesko este o femeie completă. Frumusețea sa este indiscutabilă, vedeta fiind totodată o prezentatoare de succes în urma aparițiilor TV din ultima vreme, în timp ce postura de mămică o împlinește în plan familial. Cele mai recente postări de pe contul de Instagram al vedetei o dezvăluie ca fiind o prezență feminină extrem de senzuală, aceasta obișnuind să se dezgolească și să pozeze în moduri mai puțin decente, pe internet. Recent, o ținută purtată de Anna Lesko în emisiunea “Splash! Vedete la apă” a fost considerată de mulți drept controversată, după ce prezentatoarea a stârnit imaginația bărbaților cu vestimentația sa.

Frumoasa amfitrioană a show-ului de la Antena 1 a optat pentru o rochie cu o croială inedită, argintie, care nu doar că îi punea în valoare decolteul generos, ci îi dezgolea extrem de mult și zona picioarelor. Ceea ce a frapat pe toată lumea a fost faptul că vedeta s-a fotografiat într-o postură care lăsa să i se vadă lipsa lenjeriei intime. Rochia, care avea o crăpătură extrem de sexy în laterale, îi dezvăluia trupul Annei până în zona intimă. Imaginea a strâns câteva mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea celor care au apreciat postura senzuală în care vedeta s-a fotografiat.

Anna Lesko, apariție controversată la Splash! Vedete la apă
Anna Lesko, apariție răvășitoare la Splash! Vedete la apă

Artista a renunțat la contractul cu PRO TV

După ce a colaborat cu Pro TV, fiind o prezență constantă în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”, Anna Lesko a trecut la postul rival. Începând din această vară, prezentatoarea a semnat un contract pentru emisiunea “Splash! Vedete la apă”, alăturându-se astfel Ramonei Olaru și lui Răzvan Fodor la cârma emisiunii. Noul proiect i-a adus și o sumă frumoasă în conturi, potrivit cancan.ro. Anna Lesko ar încasa aproximativ 4.500 de euro pentru emisiunea pe care o prezintă. Totodată, noua postură i-a adus nu doar emoții, ci și multă adrenalină, mai cu seamă că vedeta descoperă o altă față a celebrităților, venite să își depășească limitele.

Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!, a declarat Anna Lesko, după ce a semnat cu Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe