Anna Lesko, ipostaze intime cu un concurent de la Puterea Dragostei. Imaginile momentului

Diana Radu 01.07.2020, 14:47

Anna Lesko se numără printre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc, care pune jar imaginația bărbaților. Recent, artista a fost surprinsă în ipostaze intime cu un concurent de la Puterea Dragostei, de pe Kanal D. Despre cine este vorba?

Pe ce concurent de la Puterea Dragostei a pus ochii Anna Lesko

Artista este întotdeuna o apariție extravagantă și lipsită de inhibiții, care nu ratează ocazia de a poza în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare, lucru pentru care a fost adesea criticată. Acum, Anna Lesko le-a pregătiti o nouă surpriză fanilor. Aceasta a început o colaborare pentru un videoclip cu Culiță Sterp, de la Puterea Dragostei.

Anna Lesko s-a filmat alături de Culiță Sterp în ipostaze provocatoare. Filmarea, care a ajuns pe conturile de socializare îi fac pe fani să se întrebe dacă între cei doi s-a înfiripat ceva. Anna Lesko și Culiță Sterp au făcut un duet, iar în videoclip artista la sedus pe concurentul de la Puterea Dragostei, scrie Wowbiz.

anna lesko, puterea dragostei, concurent
Pe ce concurent de la Puterea Dragostei a pus ochii Anna Lesko. Sursă foto: Wowbiz

Anna Lesko apare în videoclipul filmat în urmă cu câteva zile cu Culiță Sterp într-o ipostază seducătoare. Piesa pe care cei doi o interpretează a fost compusă de Costi Ioniță, iar primele imagini de la filmări o arată pe artistă în ipostaze intime cu fostul soț al lui Carmen de la Sălciua. Deși, cei doi sunt despărțiți de un geam, farmecul artistei pare să-l fi răpus pe Culiță, încât fanii nu-și dau seama dacă acesta joacă un rol sau chiar este atras de blondină. Versurile melodiei se referă chiar la o idilă.

Simpaticul artist, fratele lui Iancu Sterp, are la activ mai multe iubiri din showbiz-ul românesc, cea mai cunoscută fiind cea cu fosta soție, Carmen de la Sălciua, de care a divorțat și s-a impacat iar. Însă, în cele din urmă relatia lor s-a încheiat definitiv.

Urmăriți Impact.ro și pe