Anna Lesko, complet dezbrăcată pe Facebook. Imaginea care îi va înnebuni pe bărbați

Redacția IMPACT 09.05.2020, 15:06
Anna Lesko, complet dezbrăcată pe Facebook. Imaginea care îi va înnebuni pe bărbați

Anna Lesko le-a pus fanilor inima pe jar fanilor săi, după ce s-a pozat complet dezbrăcată și a postat imaginea pe Facebook. Cunoscuta artistă se află precum multe vedete în perioada de izolare și a petrecut mai mult timp acasă.

Anna Lesko, complet dezbrăcată pe Facebook

De aceea, solista originară din Republica Moldova nu a ratat vreun moment, nici în ultima vreme, și le-a arătat prietenilor virtuali cu ce activități se preocupă. Anna Lesko s-a bucurat mai mult de confortul propriei case și le-a oferit internauților o imagine rară din colecția ei. Solista a fost mai activă ca oricând în mediul online, în ultimele săptămâni, iar pe lista cu activitățile sale preferate se regăsesc atât gătitul, dar și băile de soare.

Pe pagina de Facebook a Annei Lesko, dar și pe contul său de Instagram, artista a postat o imagine ce ar putea fi considerată controversată. Cântăreața este o apariție de milioane și s-a afișat complet dezbrăcată, în timp ce stătea la plajă. Poza e una ce a primit nu mai puțin de 12 mii de like-uri, din partea internauților, dar și numeroase comentarii, în special din partea bărbaților.

În vârstă de 41 de ani, vedeta din Republica Moldova are la activ o carieră impresionantă și nu s-a sfiit vreodată să își arate formele foarte apreciate. Anna Lesko s-a pozat fără costum de baie, pe șezlong, cât a stat a plajă și le-a dat multor internauți palpitații, atunci când au observat aceste detalii. Ipostaza din intimitate a fost făcută publică în sâmbătă dimineață și vedeta a dezvăluit că își petrece finalul de săptămână în acest mod și se relaxează mai mult.

“Fotosinteza. Astăzi nu mă ridic de aici”, a scris Anna Lesko, în dimineața de sâmbătă, în dreptul pozei incendiare. Imaginea poate fi urmărită pe contul vedetei de instagram.

Imaginea care îi va înnebuni pe bărbați

“Ești superbă, trup de zeiță”, “Wow! Superbă și artistică, fără vulgaritate”, “Frumoasă poză, sunt curios cine a făcut-o”, sau “Dacă era poza fără desene era mai ok”, i-au transmis fanii Annei Lesko, prin intermediul secțiunii de comentarii.

Urmăriți Impact.ro și pe