Andreea Tonciu, jignită de fani fără pic de milă. De la ce a pornit totul: ”Ți s-a cam tocit capul”

Stan Filon 02.04.2021, 13:51

Andreea Tonciu a devent ținta ironiilor pe Internet. După ce a scăpat de problemele cu nasul, acum mondena a ajuns din nou în vizorul internauților, însă și-a fpcut-o cu mâna ei, de data aceasta. Bruneta a postat o fotografie în care a cerut părerea fanilor, iar aceasta a venit scurt și la obiect.

Andreea Tonciu a fost jignită de fani fără pic de milă

Andreea Tonciu a fost o prezență nelipsită de la emisiunile de scandal, însă a cam dispărut din lumina reflectoarelor de ceva vreme, de când s-a căsătorit și a născut. Se pare că mondena vrea să revină acolo unde se simte cel mai bine, și anume în atenția publicului larg.

Recent, bruneta a postat o fotografie care s-a viralizat. Internauții au luat-o peste picior și unii chiar i-au adresat cuvinte jignitoare. Dar despre ce este vorba? Ei bine, Andreea Tonciu se gândea să-și lase breton, așa că a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare probabil purtând o perucă.

Andreea Tonciu a fost jignita de fani fara pic de mila
Andreea Tonciu a fost jignita de fani fara pic de mila

Vrea să-și schimbe look-ul

Imaginea, pe care o puteți vedea în Galeria Foto, a stârnit valuri și valuri de comentarii. Unele au fost pozitive, altele însă au enervat-o la culme pe Andreea Tonciu. Dintre cei care nu sunt de acord cu schimbarea de look, unii i-au spus cu frumosul, pe când alții au luat-o peste picior pe vedetă. De menționat și faptul că este posibil să fi fost o fotografie editată. Vedeta a mai fost acuzată în trecut că și-a editat fotgrafiile, însă într-o manieră care a lăsat de dorit.

”Parcă ai capul pătrat / Ce cap pătrat ai….. / Ți s-a cam tocit capul / Cine ți-a turtit capul așa?!? / Fără, fiindcă ai fruntea mică / Știu că poate îți place poza asta, dar sincer arată rău la față. Ești ok, dar capul arată pătrat rău”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

Rămâne de văzut dacă Andreea Tonciu va ține cont de părerea fanilor săi sau dacă își va păstra actuala coafură. Andreea a vrut, probabil, să facă o schimbare de look, odată cu noua carieră pe care și-a ales-o. Poate nu știați, dar bruneta s-a lansat în muzică.

Focoasa bruneta tocmai ce a lansat pe piață o piesă alături de Tzancă Uraganu. A ținut secret cât a putut, însă le-a mărturisit într-un final de ce a tot fost văzută alături de manelist. la scurt timp, a fost lansată însă și piesa, care se bucură de un succes răsunător. Melodia ”Eu reprezint femeile” a fost lansată pe data de 19 martie, iar în prezent are aprope 1,3 milioane de vizualizări 28 de mii de like-uri, dar și 5,5 mii de dislake-uri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...