Andreea Marin vine cu vești proaste. A făcut anunțul oficial acum (Exclusiv)

Cristian Cojocaru 11.01.2021, 11:48
Andreea Marin vine cu vești proaste. A făcut anunțul oficial acum (Exclusiv)

Andreea Marin vine cu vești proaste pentru telespectatori. Deși aceasta se bucura de un imens succes, ”Zâna surprizelor” a făcut un anunț oficial în acest sens, deși revenise la TVR în luna octombrie a anului trecut.

Andreea Marin anunță vești proaste

Moderatoarea emisiunii ”Nu exista nu se poate!” difuzată la TVR 2, o emisiune care se bucura de o audiență onorabilă, nu se știe dacă va reveni pe micile ecrane. Andreea Marin nu a căzut la un acord cu șefii ei pentru un nou sezon al emisiunii care ar urma să debuteze în luna martie. Surse din TVR au declarat în exclusivitate pentru playtech.ro că momentan nu s-a semnat nimic și nu există negocieri în acest sens.

”În acest moment nu s-a semnat nimic, nu sunt negocieri, emisiunea ei ar trebui să înceapă din martie, dacă se va mai aproba” au declarat sursele.

Una dintre surprizele plăcute ale TVR, a fost emisiuna ”Nu există nu se poate!”, fanii Andreei Marin cerând pe conturile sociale ca aceasta să revină pe ecrane. Emisiunea poate fi urmărită și în reluare, Andreea Marin neștiind momentan dacă noul sezon își va face apariția la TVR.

”În săptămânile care urmează, va fi difuzată în reluare, așa cum v-ați obișnuit, de luni până joi, de la ora 18.00 și 23.00, pe TVR 2, de la 0.30, ora României, ne văd românii din diaspora pe TVR International și a doua zi dimineața, la 10.00, suntem pe TVR Moldova. Vă aștept cu drag, merită să ne simțim inspirați, motivați, încurajați și iubiți că oameni! Au fost invitați 53 de oameni extraordinari în această poveste minunată și sunt fericită că ne-am îmbogătit ascultându-i, învățând de la ei, primindu-i în casele și în sufletele noastre.Dragii mei, vă mulțumesc că v-ați alăturat familiei noastre, suntem o mana de oameni, dar zi de zi din ce în ce mai mulți, noi, cei însuflețiți de indemnul: nu există nu se poate!”, a scris aceasta.

Moderatoarea emisiunii ”Nu exista nu se poate!” difuzată la TVR 2, o emisiune care se bucura de o audiență onorabilă, nu se știe dacă va reveni pe micile ecrane
Moderatoarea emisiunii ”Nu exista nu se poate!” difuzată la TVR 2, o emisiune care se bucura de o audiență onorabilă, nu se știe dacă va reveni pe micile ecrane

Revenirea la TVR

În data de 12 octombrie 2020, Andreea Marin a acceptat să revină la televiziunea care a facut-o celebră în perioada 1999-2007, TVR. Aceasta a ales să meargă pe un format propriu, cu un buget redus și cu puțini spectatori și invitați. ”Nu exista nu se poate!” numele emisiunii vine de la vorba tatălui ei, vorbă care i-a devenit motto al vieții sale.

Atunci când și-a pierdut tatăl, pe 3 martie 2016, Andreea Marin a suferit enorm, spunând despre el că a fost stâlpui ei de sprijin. La aflarea veștii, a făcut o postare pe rețelele de socializare în care își exprima profundul regret al pierderii tatălui.

”Acum câteva ore, sufletul și sprijinul meu de o viață, Tata, s-a ridicat la Cer, acolo unde sunt îngeri și mama și bunicii mei și atâția oameni dragi care s-au stins mult prea devreme. Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viața, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipa”, a postat Andreea Marin la acea vreme.

Fosta ”Zână a surprizelor” a menționat că are amintiri dramatice legate de mama sa, care și-a pierdut viața într-un accident de mașină, pe când vedeta avea doar 9 ani. Mama sa, s-a stins din viață chiar în brațele Andreei, în timp ce era transportată la spital.