Andreea Marin, pusă la zid de Oana Pellea. Ce a făcut-o pe actriţă să răbufnească: „E imoral, degradant”

Ioana Bucur 04.06.2021, 20:56

Prima petrecere mare din lumea mondenă a Capitalei, în era post-pandemie, a creat o situație scandaloasă. Andreea Marin, pusă la zid de Oana Pellea. Ce a făcut-o pe actriţă să răbufnească.

Andreea Marin, pusă la zid de Oana Pellea

A fost petrecere mare în București, însă s-a lăsat cu acuzații dure. Un celebru salon de înfrumusețare a sărbătorit nouă ani de la deschidere, iar momentul a fost sărbătorit cu mare fast. Lista invitaților a fost impresionantă, Andreea Marin, Oana Roman, Anda Adam și Ilinca Vandici fiind doar câteva dintre vedetele care au profitat de primul eveniment monden organizat de mai bine de un an.

„Mă bucur să vă revăd sănătoşi, cu bună dispoziţie! Mă bucur tare mult să simt din nou această atmosferă de familie pe care reuşesc să o creeze întotdeauna cei de aici”, le-a transmis Andreea Marin celor care participau la eveniment.

Nu aranjamentele florale, nu baloanele, nu mâncarea au fost atracția principală a serii ci o domnișoară, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, care a stat întinsă, nemișcată pe una dintre mese, fiind folosită pe post de suport pentru platourile de sushi. Invitații s-au înghesuit să se fotografieze și filmeze lângă ea, postând imaginile imediat pe rețelele de social media. Mai mult, cu toate că abia ieșim dintr-o perioadă extrem de dificilă, în care regulile de igienă au făcut diferența între sănătate și boală, vedetele nu s-au ferit să ia mâncare direct de pe femeia-platou.

„Fata este doar de decor, dragii mei! Nu vă gândiţi la prostii! Nu este comestibilă. Ce tare!”, s-a amuzat Anda Adam. „Nu aș mânca niciodată sushi de pe o femeie. Și nici soțului nu aș vrea să îi fac o asemenea surpriză. Poate doar dacă pun sărmaluțe sau mici”, a glumit Ilinca Vandici.

Andreea Marin, pusă la zid de Oana Pellea
Andreea Marin

În 2021, în contextul în care se vorbește tot mai mult în spațiul public despre discriminare, despre nevoia de respect și egalitate între oameni, e greu de înțeles de ce reprezentanții salonului au crezut că o astfel de „apariție” este potrivită. Imaginile de la petrecere au ajuns virale în mediul online, mulți condamnând umilința la care a fost supusă tânără transformată în obiect de decor și declarându-se șocați că vedete ca Andreea Marin sau Oana Roman, ambele mame de fete, au putut accepta să participe la așa ceva.

„E imoral, degradant”

Printre cei care au pus la zid tot ce s-a întâmplat la petrecerea controversată a fost Oana Pellea. Actrița a redistribuit mesajul postat de Ana Maita, adăugând: „Cum să validezi așa ceva? Cum să participi la eveniment, sa vezi asta și să nu iei atitudine? Mi se pare IREAL! Imoral, degradant, inimaginabil…”, un reproș clar adus vedetelor prezente.

„Dar așa ceva chiar nu este OK! (…) din dorință de a sparge gura târgului, chiar au spart-o. Au pus o fata aproape goală pe o masă ca suport pentru platouri de sushi, din care vedetele invitate la party să se servească. Și multe vedete chiar au făcut-o. Au luat mâncare de pe o domnișoară în costum de baie, întinsă pe masă în chip de platou. Femeia-obiect, femeia-mobilă. (…)

Le provoc pe Oana Roman, Andreea Marin şi Diana Bart să iasă public cu un răspuns la întrebarea asta: dacă fata-platou ar fi fost fiica ta, cum te-ai fi simțit? Toate cele trei vedete sunt mame de fete, Oana fiind prezentă acolo chiar cu fiica ei (Doamne, ce o fi înțeles copila aia despre perspectivele vieții de femeie la vederea femeii-platou???)”, a scris Ana Maita în postarea redistribuită de Oana Pellea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...