Andreea Marin, de nerecunoscut. Cum arată chipul vedetei în ultimele fotografii postate de aceasta

Iancu Andreea 04.06.2021, 09:42

Andreea Marin este considerată una dintre prezențele feminine din showbiz-ul românesc care s-a remarcat întotdeauna prin naturalețea și eleganța sa. Fosta prezentatoare a „Surprizelor” a încercat să se țină departe de șabloane și și-a urmat propria cale atunci când a venit vorba despre aspectul său. De curând însă, Andreea Marin pare de nerecunoscut, după ce chipul vedetei a suferit mici modificări, care se remarcă în cele mai recente fotografii postate de aceasta pe conturile sale de socializare. Deși se cunoaște faptul că nu a apelat la estetician, frumoasa brunetă pare să fi modificat într-un mod imaginile cu ea.

Cum a ajuns Andreea Marin de nerecunoscut. Ce a făcut vedeta pentru a arăta mai bine în fotografii

Pentru cei 46 de ani pe care îi numără Andreea Marin în buletin, vedeta se poate considera o femeie frumoasă. Bruneta a știut dintotdeauna să se pună în valoare, reușind să își mascheze cu discreție defectele și să își evidențieze trăsăturile cu care a înzestrat-o Mama Natură. Totuși, vârsta a început să își spună totuși cuvântul, iar chipul Andreei, oricât de îngrijit ar fi, vedeta având ritualul său de frumusețe, începe să dea semne de îmbătrânire. Acest lucru nu ar fi o problemă, pentru că moldoveanca arată excepțional, deși se apropie ușor-ușor de 50 de ani. Recent însă, fanii prezentatoarei au rămas uimiți să descopere că Andreea Marin a ajuns de nerecunoscut, în cele mai recente fotografii.

Frumoasa brunetă a recunoscut că este naturală și că nu a apelat la operații estetice niciodată, preferând tratamentele de frumusețe non-invazive și care nu îi modifică trăsăturile sau formele. Totuși, din când în când, mirajul promovat în mediul online pare să o cuprindă și pe fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin a apărut recent într-o serie de fotografii cu chipul ușor retușat. Cel mai probabil, vedeta a apelat la câteva filtre sau funcții care ascund semnele vârstei sau ale oboselii de pe chip, fanii reușind să observe o schimbare în imaginile pe care Andreea le-a postat de curând în online.

Andreea Marin, de nerecunoscut, în ultimele fotografii postate pe internet
Prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate”, la TVR 2

Ce crede Andreea despre operațiile estetice. Care sunt trucurile sale de înfrumusețare

O dată cu înaintarea în vârstă, femeile încep să se preocupe mai mult de aspectul fizic, astfel încât să încerce să împiedice cât mai mult timp primele semne de îmbătrânire. În timp ce unele persoane apelează la ajutorul specializat al medicului estetician, Andreea Marin consideră alte variante utile. Vedeta a recunoscut că o preocupă aspectul său exterior, mai cu seamă că a trecut de vârsta de 45 de ani, însă caută soluții care nu presupun vizita la un chirurg estetician.

Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic, și să mănânc sănătos, spunea Andreea Marin într-un interviu pentru Click.

Andreea Marin: „Nu fac exces”

De asemenea, secretul pentru un trup sănătos și armonios, chiar și la o vârstă înaintată îl reprezintă alimentația. Frumoasa prezentatoare a dezvăluit că își organizează în mod corect meniul zilnic, astfel încât să păstreze un echilibru și să se asigure că organismul primește toți nutrienții necesari. Așadar, alimentația sănătoasă și variată, din care sunt eliminate dulciurile procesate și făinoasele reprezintă secretul siluetei de invidiat a prezentatoarei.

Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare. Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase, a declarat Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...