Andreea Marin, o ultimă declaraţie despre divorţul de Ştefan Bănică Jr. I-a spus lui Măruţă fără ocolişuri: „Mă influenţează trecutul”

Stan Filon 13.03.2022, 19:41
Andreea Marin, o ultimă declaraţie despre divorţul de Ştefan Bănică Jr. I-a spus lui Măruţă fără ocolişuri: „Mă influenţează trecutul”

Andreea Marin a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit deschis despre viața sa. Vedeta de televiziune a fost întrebată și despre căsnicia pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr. Fanii celor doi încă se întreabă ce nu a mers și cum de s-a ajuns la despărțire. Ei bine, cunoscuta prezentatoare de televiziune face acum ceva lumină în această problemă.

Andreea Marin, o ultimă declaraţie despre divorţul de Ştefan Bănică Jr

Andreea marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este sub lumina reflectoarelor de ani buni și este printre cele mai cunoscute vedete din România. Este mama unei fete superbe, Violeta, rodul iubirii cu cântărețul Ștefan Bnică Jr. Cei doi au fost căsătoriți timp de șapte ani de zile, după care a intervenit fulgerător divorțul. Cele două vedeta au fost foarte discrete.

Andreea Marin a vorbit despre acel episod și despre ceea ce nu a mers în căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. A fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a spus cam ce s-a petrecut între ea și celebrul ei soț, de s-a ajuns până la urmă la divorț. Andreea Marin a recunoscut că nu îi place să se joace, iar când intră într-o relație se dedică 100%. Cătălin Măruță a întrebat-o dacă s-a despărţit de Ștefan Bănica pentru că nu mai rezista în relaţie sau pentru că a făcut tot posibilul să o salveze şi nu mai era nimic de salvat. Iată ce răspuns a oferit vedeta:

Andreea Marin, o ultima declaratie despre divortul de Stefan Banica Jr
Andreea Marin, o ultima declaratie despre divortul de Stefan Banica Jr

„Merg până la capătul drumului”

„Nu sunt o femeie care să stea de ochii lumii cu un bărbat. Poate unii oameni sunt aduşi împreună pentru a construi ceva frumos o perioadă, nu pentru toată viaţa! Nu vreau să răscolesc trecutul, nu îmi place să aduc în prim plan relaţiile încheiate. Întotdeauna fac totul, merg până la capătul drumului pentru a salva relaţia.

Am încercat să fac ceva să fie mai bine, dar când ajungi la concluzia că nu mergi într-o direcţie bună nu are rost să mai stai… Nici tu, nici celălalt! Pentru că nu doar tu stagnezi… Este foarte greu să construieşti ceva alături de un om ani de zile şi apoi să vezi că nu mai poţi înainte. Nu mi-a fost uşor, am intrat serios în relaţie, nu am avut niciodată dorinţa unei aventuri. Mă implic cu totul! Poate că mă influenţează trecutul, durerea pierderii mamei, maturizarea bruscă. Am luat lucrurile în serios mereu! Mă respect, nu am timp să îi las pe alţii să îşi bată joc de mine şi nici eu de ei”, a spus Andreea Marin.

Podcastul lui Cătălin Măruță în care este invitată Andreea Marin urmează să fie difuzat în această seară pe canalul de YouTube al vedetei de la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...