Andreea Marin, luată la rost de fani după publicarea acestor imagini. Internauţii au taxat-o imediat: “Bunul simţ are o limită”

Iancu Andreea, Alexandrina Toader 21.07.2021, 13:37
Andreea Marin, luată la rost de fani după publicarea acestor imagini. Internauţii au taxat-o imediat: “Bunul simţ are o limită”

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV ale tuturor timpurilor, a fost luată recent la rost de fani după publicarea unor imagini pe contul său de Facebook. Internauţii au taxat-o imediat pe vedetă pentru decizia sa, aceștia remarcând o serie de schimbări în modul de promovare al fostei “Zâne a Surprizelor”. În timp ce o parte dintre urmăritori au apreciat-o, alții au decis să îi lase comentarii dure.

Andreea Marin a fost luată la rost de fani. Ce i-a nemulțumit pe urmăritorii vedetei

Frumoasa prezentatoare a emisiunii “Nu există nu se poate” de la TVR 2 nu se mai bucură de aceeași notorietate precum cea de odinioară, când toată România aștepta cu sufletul la gură o nouă ediție a show-ului “Surprize, surprize”. Cu toate acestea, Andreea Marin a rămas aceeași vedetă respectată și apreciată de public, mulți ținând pasul cu activitățile acesteia prin intermediul rețelelor de socializare. În ultimii ani, prezentatoarea a fost mult mai activă în mediul online, ținând astfel legătura cu urmăritorii ei. Recent însă, Andreea Marin a fost luată la rost de fani, după ce bruneta a postat o serie de imagini care au deranjat audiența.

Pentru că majoritatea vedetelor obișnuiesc să semneze contracte de publicitate cu diferite branduri, nici Andreea Marin nu a scăpat ocazia de a promova unele produse în care crede. De curând, celebra prezentatoare a postat pe contul său de Facebook mai multe imagini în care promovează un brand cunoscut și o mașină de spălat modernă. Postura este una mai puțin obișnuită pentru urmăritorii vedetei, care imediat au taxat-o pe fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. Aceștia consideră că o vedetă cu o carieră precum cea a Andreei Marin nu se pretează la astfel de gesturi.

Andreea Marin a fost luată la rost de fani
Fotografia care a stârnit reacția fanilor
foto – Facebook

Replici dure la adresa prezentatoarei din partea urmăritorilor

Până nu demult, te admiram pentru căldura și sinceritatea cu care transmiteai publicului larg, diverse situații din viețile oamenilor încercați de soartă, dar puternici și curajoși. Acum, pe zi ce trece, sunt tot mai dezamăgită de faptul că acea carte interesantă pe care nu mă săturam niciodată să o citesc, a devenit o broșură de publicitate ieftină. Ce este prea mult strică! Bunul simț are o limită, care nu trebuie niciodată depășită, i-a comentat cineva în dreptul imaginilor.

Andreea și din toți urmăritorii tai de pe fb, câți la sută crezi că își permit această mașina de spălat, cred că doar cei cu un statut financiar f bun își permit o mașină de spălat de lux, ceilalți doar admira și atât ! Dv. câți bani ați dat pe ea?, a precizat altcineva.

Andreea, cu gândul la al doilea copil. Vedeta a făcut dezvăluiri despre o nouă sarcină

Chiar dacă relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu 11 ani mai tânăr decât ea, este una discretă, cei doi îndrăgostiți par să ia totul foarte în serios. În timp ce el o ajută să amenajeze noua locuință, pe care își dorește să o organizeze în cele mai mici detalii, Andreea visează la momentul când va deveni din nou mamă. Cu toate că își dorește să îi aducă o surioară sau un frățior Violetei, prezentatoarea recunoaște că lasă totul în mâna Celui de Sus, fără să grăbească în vreun fel lucrurile, deși frumoasa brunetă a trecut deja de 40 de ani și s-a confruntat cu mai multe probleme la sarcinile trecute. 

Când o vrea Dumnezeu. (…)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva, acolo sus, mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!, a spus Andreea Marin, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe