Ce a făcut Andreea Marin când i s-a spus că seamănă cu actuala soție a lui Ștefan Bănică. Toată țara a putut să-i vadă reacția

Nicu Stan 05.07.2021, 17:06
Ce a făcut Andreea Marin când i s-a spus că seamănă cu actuala soție a lui Ștefan Bănică. Toată țara a putut să-i vadă reacția

Ce a făcut Andreea Marin când i s-a spus că seamănă cu actuala soție a lui Ștefan Bănică. Toată țara a putut să-i vadă reacția. De asemenea, vedeta s-a referit și la aceia care o numesc Zână, dar la mișto. Toate amănuntele, în articolul de mai jos.

Andreea Marin, intervievată de fiica Danielei Gyorfi în emisiunea lui Cătălin Măruță. I-a spus micuței tot ce are pe suflet despre cele 3 căsnicii ratate

Cum a reacționat Andreea Marin când i s-a spus că seamănă cu actuala soție a lui Ștefan Bănică, Lavinia Pârva. Andreea Marin a fost intervievată de micuța Maria Gyorfi, la rubrica sa, parte din emisiunea lui Cătălin Măruță.

Astfel, Andreea Marin a răspuns întrebărilor fiicei Danielei Gyorfi și a făcut acolo mărturisiri incredibile. Întrebată ce părere are atunci când oamenii o numesc pe Andreea Marin în mod ironic ”Zână”, vedeta nu a ezitat să spună ce are în gând.

Andreea Marin vrea sa il faca tata pe Adrian Brancoveanu
Andreea Marin vrea sa il faca tata pe Adrian Brancoveanu

Cine zice ală este

”Dacă oamenii îmi spun Zână în mod ironic, asta îi definește pe ei, nu pe mine”, a spus Andreea Marin.

De asemenea, printre altele, Andreea Marin i s-a destăinuit Mariei Gyorfi și despre primul sărut, respectiv când a avut loc.

”Cred că mă apropiam de liceu când am primit un sărut de la un băiat”, și-a amintit Andreea Marin.

Andreea Marin nu regretă nimic

Apoi, Andreea Marin a vorbit interlocutoarei sale minore și despre cele trei căsnicii prin care a trecut și care s-au soldat cu cu câte un divorț. Andreea Marin i-a spus fiicei Danielei Gyorfi că nu regretă nimic din trecutul ei.

”Se întâmplă în viața să nu îți meargă căsnicia. Eu am ales să trîiesc în frumos. Sunt și lucruri care ne despart, nu doar care ne unesc. Ideea să fie fim sinceri cu noi. Nu am nici cel mai mic regret ca m-am despărțit, decizia a fost a mea”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin seamănă cu Lavinia Pârva

De asemenea, Maria Gyorfi i-a spus Andreei Marin că seamănă la chip cu Lavinia Pârva, actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr. Reacția fostei Zâne a Surprizelor a fost una total neașteptată.

”Si ce dacă semăn cu Lavinia? Eu nu trăiesc în trecut! Trăiesc în prezent”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin mai vrea un copil

Pe de altă parte, Andreea Marin a mai dezvăluit că își mai dorește un copil, amintind că fiica ei, Violeta, se înțelege perfect cu frații săi, pe care nici nu îi consideră vitregi.

”Aș dori și al doilea copil. Suntem pregătiți pentru asta. Ei (n.red. Violeta și frații săi) nu sunt frați vitregi, noi nu privim lucrurile așa. Frații se înțeleg bine între ei”, a mai spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe