Andreea Marin a întinerit subit, e de nerecunoscut. Fanii au copleşit-o cu tot felul de complimente

Ioana Bucur 10.09.2021, 16:45
Andreea Marin a întinerit subit, e de nerecunoscut. Fanii au copleşit-o cu tot felul de complimente

Schimbarea de look la care nu se aștepta nimeni! Andreea Marin parcă a întinerit subit, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Apariția spectaculoasă a vedetei a venit și cu un anunț surpriză pentru admiratorii săi.

Andreea Marin, de nerecunoscut

Celebra prezentatoare trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Radiază de fericire de fiecare dată când apare la brațului bărbatului care a ajutat-o să creadă din nou în iubire, are o fiică minunată, care îi dă zi de zi motive să fie mândră, iar pe plan profesional, Andreea Marin a început un nou capitol, odată cu deschiderea studioului său foto-video pe care îl descris ca „un hub de creativitate”.

De câteva zile, Andreea Marin este în Italia. De data aceasta, vedeta nu este în vacanță, ci a anunțat că lucrează de zor la un proiect nou, despre care nu a dat, deocamdată, prea multe detalii. „Deplasarea în scop de muncă” a venit la pachet și cu o nouă experiență:

„Italia văzută de pe Vespa, pe care am condus-o pentru prima oară la aceste filmări, nu m-am mai putut ascunde în spatele partenerului meu de viață, care-mi face călătoria mai ușoară, lipsită de griji și mai plăcută de obicei. Am fost nevoită să învăț să merg pe două roți și a fost o bucurie! Dar am avut protecția talismanului meu norocos, să nu fac vreo boacană, căci recunosc, am avut emoții”, a scris Andreea Marin, pe Facebook.

Tot pentru acest nou proiect, vedeta s-a lăsat pe mâinile stiliștilor care i-au oferit o schimbare de look cu adevărat spectaculoasă. Cu părul ondulat, breton, buzele acoperite cu un ruj închis la culoare, lanțuri suprapuse la gât și un top mulat, Andreea Marin pare că a întinerit brusc, amintind de Madonna anilor ’80 din clipul piesei „Like A Virgin”. Fotografia postată de prezentatoare pe o platformă de social media a stârnit un val uriaș de aprecieri din partea internauților:

„Fenomenală intodeauna, O doamnă distinsă și specială,cu suflet mare. RESPECT si aprecieri deosebite pentru tot ce esti si ceea ce faci .Te iubim.Andrea Marin”, „Ca de obicei frumoasă, eleganță, autentică o femeie specială superbă mereu ne ține prezente e un exemplu pentru mine”, „Va Va Voom!!!!!!! Absolutely divine beauty!!!!!”, „Una dintre puținele DOAMNE ale României” – sunt doar câteva dintre mesajele celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Andreea Marin a întinerit subit
Andreea Marin

Criticată de Cătălin Botezatu

În timp ce vedeta se bucură de fiecare moment petrecut în frumoasa Italia și împărtășește pe rețele de social media cele mai frumoase momente, se pare că una dintre aparițiile recente ale Andreei Marin nu a fost tocmai pe placul lui Cătălin Botezatu. Îmbrăcată într-o rochie albă, cu ochelari de soare la ochi, eșarfă cu buline în păr și un plic mic, tot cu buline, în mână, nu l-a impresionat deloc pe celebrul designer:

„Ar fi elegantă, dar ce facem cu gentuţa? E un portofel obosit, ieftin. Iar eşarfa e la fel. Dacă pui perle la gât de ce mai pui şi inimoară?”, a declarat, vizibil dezamagit, Cătălin Botezatu. „Ea a vrut un look Italian, dar băi, nene, pui o eşarfă mare şi gentuţa aia? Atunci când ai o siluetă mai masivă, de ce ieşi cu poşetuta aia? Eşarfa nu îmi place deloc”, a spus şi Raluca Bădulescu.