Andreea Marin, fotografii în premieră alături de Adrian Brâncoveanu. „Dor de jumătatea mea”

Anca Manolica 23.09.2022, 15:00

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ cinci ani. Dar o perioadă de timp au stat separat, căci el era consul în Libia. În prezent, ei locuiesc împreună, însă zâna surprizelor de la TVR nu mai vrea să se obișnuiască cu el plecat și îi duce dorul ori de câte ori nu este lângă ea. Dovadă pentru acest lucru este cea mai recentă postarea făcută de prezentatoarea TV pe rețelele sociale.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, fotografii împreună

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu de o perioadă bună de timp. Însă, cei doi sunt destul de discreți atunci când vine vorba de relația lor și se afișează foarte rar în mediul online. Vineri, 23 septembrie, vedeta de televiziune a publicat totuși două fotografii postat pe contul ei oficial de Facebook, în care ea și iubitul ei sunt foarte apropiați.

În una dintre imagini, cei doi apar în Veneția, Italia, și îmbrăcați în haine elegante, asortate. În cea de-a doua, îndrăgostiții sunt îmbrăcați aproape la fel, în cămăși lejere și pantaloni scurți colorați. În descrierea fotografiilor, zâna surprizelor a scris și un scurt mesaj.

„Oare de ce ziua de vineri îmi retrezește dorul de vacanță? Și dorul de jumătatea mea, deși ne-am bucurat de zori împreună? Vine weekendul, sunt sigură că ăsta e motivul. Încă o zi de lucru și ne bucurăm de cei dragi, de pace și odihnă! Să fie soare în suflet, zi bună, cu spor!”, a scris Andreea Marin în descrierea postării cu cele două fotografii.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Este o diferență de 10 ani între ei

Între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu este o diferență de vârstă de 10 ani, dar asta nu reprezintă un impediement în calea iubirii lor. Cei doi se declară foarte îndrăgostiți și au grijă să se facă fericiți unul pe altul zilnic.

„Cu de toate. Cu iubire, cu momente de neuitat, cu greutăți depășite. Să ne dea Dumnezeu sănătate să le ducem pe toate mai departe, cu dragoste! Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur”, a declarat Andreea Marin, acum ceva timp, pentru revista VIVA!

Întrebată de curioși și despre o posibilă nuntă între cei doi, Andreea Marin a spus că nu se grăbesc deloc să facă acest pas.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...